HOROSCOP MINERVA 10-16 FEBRUARIE 2020. Câştiguri financiare pentru multe zodii, dar relaţiile au de suferit

HOROSCOP MINERVA 10-16 FEBRUARIE 2020: Indecizia va fi cel mai mare dușman al Leilor, dar poate fi depășită cu ajutorul celui mai puternic aliat pe care îl au – intuiția. Fecioarele să profite la maximum de noile relații pentru a-și atinge obiectivele profesionale propuse.

10 feb. 2020, 10:35
HOROSCOP MINERVA 10-16 FEBRUARIE 2020. Câştiguri financiare pentru multe zodii, dar relaţiile au de suferit
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021

HOROSCOP MINERVA. Berbec: Berbecii să fie atenți la intuiție când evaluează o situație sau reconsideră niște jocuri de culise.

HOROSCOP MINERVA. Taur: Pentru Tauri, este un moment excelent pentru a dezvolta strategii sau abilități profesionale.

HOROSCOP MINERVA. Gemeni: Gemenii au o mulțime de angajamente și programări de gestionat, astfel încât trebuie să rămână concentrat

HOROSCOP MINERVA. Rac: Pentru Raci este o săptămână excelentă pentru a face unele planificări și strategii financiare.

HOROSCOP MINERVA. Leu: Indecizia va fi cel mai mare dușman al Leilor, dar poate fi depășită cu ajutorul celui mai puternic aliat pe care îl au – intuiția.

HOROSCOP MINERVA. Fecioară: Fecioarele să profite la maximum de noile relații pentru a-și atinge obiectivele profesionale propuse.

HOROSCOP MINERVA. Balanță: Situațiile care implică presiune pentru Balanțe, necesită o abordare calmă și atentă.

HOROSCOP MINERVA. Scorpion: Pentru Scorpion conversațiile ocazionale pot duce la formulări importante, pe măsură ce provoacă o adevărată furtună de idei.

HOROSCOP MINERVA. Săgetător: Pentru Săgetători este un moment ideal să ia legătura cu partea lor spirituală în timp ce caută răspunsuri.

HOROSCOP MINERVA. Capricorn: Capricornii au oportunitatea de a primi sfaturi, de a învăța noi tehnici de lucru și a-și descoperi noi talente. 

HOROSCOP MINERVA. Vărsător: Comunicarea le-ar putea aduce Vărsătorilor un câștig financiar.

HOROSCOP MINERVA. Pești: Activitățile profesionale pot deveni atât de cuprinzătoare pentru Pești încât să simtă că mai este nevoie de cineva ca să le rezolve.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI