Horoscop Minerva 11-17 iunie: Relaţii tensionate în cuplu

Horoscop Minerva 11-17 iunie: Schimbări majore pentru unii nativi, alții luptă pentru constanță. Iată ce zic astrele pentru săptămâna ce urmează.

09 iun. 2017, 08:20
Horoscop Minerva 11-17 iunie: Relaţii tensionate în cuplu

BERBEC – Luni, 12 iunie, existenţa lor va fi marcată de o configurație mai rar întâlnită, numită găleată, e drept, cu gura în jos, deci este posibil să împărătșească din experiența lor celor care au nevoie, dar și de un Zmeu care sugerează spiritualitate, apropierea momentului când ei vor descoperi calea lor spirituală.

TAUR – La ei este de remarcat Cupă sau Căldarea ca și cum săptămâna aceasta au gesturi reparatorii de făcut celor pe care i-au nedreptățit. Este bine, dar să fie forte atenţi ce idee le vine nu care cumva să facă vreuna nefăcută. Sfatul meu este să se consulte cu cineva.

GEMENI – Nu vreau să-i sperii pe aceşti nativi, dar vreau să îi atenţionez, şi atenţionarea este valabilă câteva săptămâni de acum încolo, să aibă grijă la volan şi la loviturile la nivelul capului. Întreg metabolismul lor, social şi fiziologic, este dat peste cap acum.

RAC – Pe 12 iunie, cu încredere în sine şi stăpâne pe situaţie, nativele Rac se eliberează de ceva cu care nu se mai armonizeză, cu situaţii la care nu se mai pot acorda, de stări de nelinişte care le-au epuizat, le-au pus capac cu alte cuvinte.

LEU – Pe 11, 12 şi pe 13 iunie poate apărea un ajutor de acolo de unde nici nu se aşteaptă. Dacă într-un cuplu relaţiile sunt tensionate sau dacă un cuplu se află pe punctul de a divorţa, să nu surprindă pe nimeni dacă unul din copii va fi cheia soluţiei.

FECIOARĂ – Adevărul este că ceea ce susţin ele, mă refer acum, din punct de vedere profesional, este o utopie pe care doar ele o înţeleg, dar nici nu vor să plece urechea la ceea ce spun ceilalţi şi atunci lucrurile ameninţă să o ia razna. Iată însă că mai vine și Saturn să le dea un bobârnac şi să le aducă cu picioarele pe pământ.

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI