HOROSCOP MINERVA 13-19 APRILIE 2020. Săptămână destul de ciudată cu o mulţime de decizii contradictorii

Cele mai sensibile rămân semnele de Apă – Rac și Pești. Cele mai irascibile vor fi semnele de Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn, dar și unii nativi Pești, Leu, Scorpion și Vărsător.Semnele de Foc – Berbec, Leu și Săgetător, dar și unii nativi Scorpion și Fecioară par să-și conserve energia pentru zile mai bune. Cele mai afectate emoțional rămân Gemenii, Fecioara, Leii, Racul și Peștii.

12 apr. 2020, 15:08
HOROSCOP MINERVA 13-19 APRILIE 2020. Săptămână destul de ciudată cu o mulţime de decizii contradictorii

Horoscop Minerva Săptămânal Berbec 13-19 aprilie 2020

Hârtiile oficiale care implică partea financiare trebuie rezolvate încă de luni. Ar putea fi o soluționare, o nouă promisiune sau un fel de bonus. Este probabil o ocazie bună, deoarece banii îți ies în cale, chiar dacă documentele în sine ar putea să îți pară pierdere de timp. Încearcă să te concentrezi și să o faci repede, astfel încât și tu și cei apropiați să vă simțiși bine. Comandă o cină la restaurantul preferat. Îți va fi servită acasă.

Horoscop Minerva Săptămânal Taur 13-19 aprilie 2020

Ai câteva idei grozave, fie proiecte creative noi, fie îmbunătățirea celor în curs de desfășurare, care ar putea apărea încă de luni. Dacă nu le notezi imediat, acestea ar putea să plece la fel de ușor și să nu se mai întoarcă niciodată! Cu toate responsabilitățile tale, ai putea avea o zi destul de frenetică, deoarece mintea ta se schimbă constant de la o idee la alta. Fii constant. Te poți descurca.

Horoscop Minerva Săptămânal Gemeni 13-19 aprilie 2020

O persoană cu care lucrezi, probabil o femeie, ar putea pleca brusc fără preaviz și te-ai ptea trezi cu un vraf de lucrări în plus. Acest lucru te-ar putea face confuz și s-ar putea să te întrebi dacă există schimbări în cadrul companiei despre care nu știi nimic, mai ales dacă lucrezi de acasă. Încearcă să afla exact de ce a plecat această persoană. Dacă nu poți să întrebi direct, interesează-te, discret, de la cineva care ar putea să știe. Este important, dacă nu pentru altceva, pentru ameliorarea anxietății tale.

Horoscop Minerva Săptămânal Rac 13-19 aprilie 2020

Cineva de care ai vrut să auzi de multă vreme, poate un vechi prieten care locuiește departe, te-ar putea contacta în timp ce ești logat online. Vei fi fericit să primești mesajul, dar ar putea duce la un joc frustrant de etichetă. Nu fii irascibil și nici nu te gândi să renunți. Continuă să discuți pentru că vei afla lucruri interesante. 

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020

Vise ciudate îți tulbură somnul de săptămâni deja. Când te trezești și te concentrezi pe lumea reală, pot părea atât de bizare încât să nu merite să le iei în considerare. Cu toate acestea, sfatul meu este să ți le notezi. După ce trece ceva timp, uită-te încă odată peste ce ai notat și vezi ce îți sugerează. Visul încearcă să-ți spună ceva despre o situație specifică din viața ta, deși într-un mod ciudat!

Horoscop Minerva Săptămânal Fecioară 13-19 aprilie 2020

Un coleg sau, eventual, partenerul de viață ar putea fi săptămâna aceasta într-o dispoziție destul de afectuoasă cu tine. S-ar putea să te enerve prin atitudine și să te întrebi dacă merită să intri în dispută cu ea sau să nu răspunzi provoacrilor. Nu face prostii, această  dispoziție va trece. Încearcă să rămâi consecvent cu tine însuți pentru că toate vor reveni la normal spre sfârșitul săptămânii.

Mai multe detalii pe huff.ro