Horoscop Minerva 13-19 Iulie: Chiron retrograd dă bătăi de cap zodiilor

Soarele din Casa a 10-a a carierei și a responsabilităților asumate, te poate face să înclini să te ridici cu viteză la nivelul obiectivelor și planurilor legate de carieră, în timp ce concentrarea intensă asupra Casei a 4-a, a familiei, poate însemna că o mare parte din energia ta este redirecționată către rezolvarea lucrurilor.

13 iul. 2020, 16:44
Horoscop Minerva 13-19 Iulie: Chiron retrograd dă bătăi de cap zodiilor

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Berbec. Acționează conform instinctelor tale, săptămâna aceasta și nu vei greși. Este posibil să fie nevoit să renunți un pic la control și să provoci gândirea logică care să te ferească de probleme. Dacă vrei să eviți o discuție când Mercur face pătratul cu Marte, ai  putea să simți că dacă începi să vorbești despre o problemă tulburătoare, spui prea multe. Poate este mai bine să eviți orice discuție și lasă lucrurile așa cum sunt.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Taur. Vei descoperi că te poți descurca destul de mult folosindu-ți mintea și spiritul tăios. Informațiile se răspândesc repede și parcă cu furie. Fă ceea ce rezonează cu tine și aruncă ceea ce nu ai nevoie. Cu cât ești mai informat, cu atât vei fi mai bine echipat pentru a face față deciziilor. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Gemeni. Adesea, te întrebi „De ce eu?”. S-ar putea să simți că îți pui această întrebare mai mult decât oricine altcineva, în ultima vreme. Viața ta pare uneori ca o plimbare cu roller-coaster-ul care nu se termină niciodată. În profunzime, îți dai seama că nu ai cum altfel. Fă o pauză de la lucrurile cotidiene, dacă poți. Comunică-ți gândurile și sentimentele celor din preajma ta. 

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  RAC

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Rac. Ar trebui să-ți poți evalua emoțiile dintr-o perspectivă neutră și detașată săptămâna aceasta. Folosește ocazia pentru a lua măsuri pe baza a ceea ce simți. Asigură-te că acțiunile tale nu sunt reacționare și că nu o faci pur și simplu, ca răspuns la insistențele cuiva. Gândește-te înainte să faci mișcări bruște. Vei fi uimit ce lucruri și situații se pot dezvolta dacă pur și simplu îți folosești mintea un pic mai atent.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie LEU

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Leu. Nu presupune automat că îți poți rezolva singur problemele. Doar că actul de a discuta lucrurile cu alții poate ajuta în sensul de a face lumină într-o situație care te deranjează de ceva mai devreme. Cere ajutor, nu îți fie rușine să o faci. Cu toții avem probleme la un moment dat. Nu ești singurul.

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie  FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 13 – 19 Iulie Fecioară. Tezește-te devreme și muncește. Ai adunat energie emoțională și fizică care ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce vrei să faci. Totul este de partea ta. Profită de asta pentru a spune ce ai în minte și pentru a te apropia de ceea ce ai nevoie. Partea activă și receptivă se pun de acord săptămâna aceasta. Ar trebui să găsești un echilibru sănătos între a da și a primi.

Citeşte mai multe pe huff.ro


loading...
Partenerii noștri