Horoscop Minerva 13-19 mai 2018: Cu soarele în Casa a 11, zodiile sunt afectate. Atenţie la drumurile lungi şi aventurile neaşteptate

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018. Va fi o săptămână interesantă pentru unele semne zodiacale. Află ce îți rezeră astrele.    

11 mai 2018, 14:11
Horoscop Minerva 13-19 mai 2018: Cu soarele în Casa a 11, zodiile sunt afectate. Atenţie la drumurile lungi şi aventurile neaşteptate

BERBEC. Indiferent de ce s-a petrecut săptămâna trecută, pare să fie în mare măsură rezolvat în această săptămână. Accentul general al temei natale este destul de normal cu o tendință de împământare, ceea ce aduce o doză puternică de ambiție. 

TAUR. Planurile pe care le-ai lansat recent ar putea da roade. Concentrează-te asupra Casei drumurilor lungi și a aventurilor neașteptate, deoarece astrele te încurajează activ să abordezi noi oportunități. Cu Saturn și Pluto acum retrograde, e drept, în acest sector, ai putea avea motive mai serioase pentru ca aspectele vieții tale să se schimbe. 

GEMENI. Venus prin Casa 1, casa personalității, ar putea stimula dorința de a-ți face noi prieteni. Ai putea să fii mai dispus spre mici compromisuri și să cauți soluții care să fie un câștig pentru toți cei implicați. O altă parte a acestei situații poate fi dorința ta de a-ți schimba imaginea, probabil prin vestimentație, printr-un nou look sau chiar printr-un tatuaj care să aibă o semnificație profundă pentru tine. 

RAC. Cu soarele în Casa a 11, sectorul tău social, poate fi un moment bun pentru a te bucura de sprijinul prietenilor. Cu toate acestea, cu un accent deosebit pe Casa Relațiilor, se pare că asociațiile și prieteniile tale vor trece prin câteva schimbări majore acum, dar și în lunile următoare. Atât cu Saturn, cât și cu Pluto retrograde în această casă, ai putea vedea anumite legături într-o nouă lumină pe 13, 16 și 17 mai, ceea ce este un lucru bun. 

LEU. Ai prefera să faci o călătorie și să te bucuri de viață sau să te confrunți cu lucruri mai grave pe care să le remediezi în stilul tău? Aceasta ar putea fi alegerea pe care o ai de făcut luni, 14 mai, când Mercur se îndreaptă spre creativul Uranus, în Casa carierei. Este foarte probabil să nu ai timp să te simți ca și el, dar ai putea face ceva de genul să îți planifici anumite lucruri și să te bucuri mai târziu de această săptămână.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI