Horoscop Minerva 15 – 21 aprilie 2018: Trigonul Venus-Marte aduce iubire, ce se întâmplă în Casa banilor. PREVIZIUNI COMPLETE

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află care sunt predicțiile Minervei pentru zodia ta.

14 apr. 2018, 06:55
Horoscop Minerva 15 – 21 aprilie 2018: Trigonul Venus-Marte aduce iubire, ce se întâmplă în Casa banilor. PREVIZIUNI COMPLETE

BERBEC: Te simți inspirat când este vorba despre viitorul tău în această săptămână – și ești decis să mergi încotro te duce fluxul. Miercuri, 18 aprilie, Marte și Venus relaționează într-un trigon dându-ți energia pentru ceea ce urmează. 

TAUR: O nouă șansă în dragoste datorită trigonului Venus – Marte! Deoarece Venus se afla in semnul tau, vei simți iubirea lui Cupidon. 

GEMENI: Și pentru voi energiile lui Venus și ale lui Marte se împletesc armonic, deschizându-vă inima și agitând sinergiile sufletești. Venus este în domiciliu, în Taur și prin Casa fermecată și ademenitoare, Casa a 12-a.

RAC: Tu trebuie să zbori, Racule! Ești monarhul tuturor fluturilor sociali în această săptămână, susținut de energia cuplului Venus – Marte. În sfârșit! 

LEU: Se pare că tu trăiești cele mai spumoase povești, Leule!! Că vorbim despre dragoste, de muncă sau de cine știe ce altceva. 

FECIOARĂ: De ce încerci să te opui la ce se petrece în jurul tău?! Nu ți se pare că o faci degeaba? Dacă am o idee mai bună? Am. Ești parte a valului dulce de emoții programat cuplul astral de amorezi, Venus și Marte. 

BALANȚĂ: Încerci puțină tandrețe? Partea mai feminină și mai sexy a Balanței strălucește – și cât de frumoasă este!? Venus îndrăgostita însă dansează lent cu partenerul ei Marte. Venus este în prezent, în turneu, prin Taur în casa intimății și a seducție, Casa a 8-a. 

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.