Horoscop Minerva 15-21 aprilie 2019. Se anunţă schimbări, dar norocul ocoleşte multe zodii. Previziuni complete

Horoscop Minerva 15-21 aprilie 2019. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru această săptămână.

15 apr. 2019, 12:40
Horoscop Minerva 15-21 aprilie 2019. Se anunţă schimbări, dar norocul ocoleşte multe zodii. Previziuni complete

Horocop Minerva pentru perioada 15-21 aprilie 2019

Caracteristica săptămânii 15 – 21 aprilie

  • Cadru bun pentru schimbarea locului de muncă cu excepția ultimelor trei semne: Capricorn, Vărsător și Pești.
  • Asocierile pot fi benefice pentru semnele Taur, Fecioară, Scorpion și Pești.
  • Întâlnirea unui virtual partener de viață pentru Berbeci, Gemeni și Lei.
  • Cheltuieli neașteptate pentru mai toate semnele, vizând renovarea și reparațiile în gospodărie sau a unui autoturism.
  • Nu vă  repeziți să faceți investiții la prima ofertă apărută.
  • Nu vă neglijați unul din părinți, cu precădere tatăl.

Horocop Minerva 15-21 aprilie Berbec

Evită deciziile financiare riscante. Pierderea unor bani sau a unui venit poate fi prevenită dacă nu te angajezi în speculații sau jocuri de noroc. Găsește modalități de folosire a creativității, pentru stingerea unor conflictele personale. Cea mai apropiată persoană care te poate ajuta este tatăl tău.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

Renunțarea la orgoliu te poate ajuta într-o relație care a devenit dificilă. În cazul în care încerci și nu reușești, folosește timpul pentru o nouă relație. Caută înțelegere și răspunsuri în spiritualitate, uneori credința îți vorbește profund.

Eforturile tale pentru a rămâne concentrat și obiectiv vor fi răsplătite pe măsură. Fii mai puțin vocal și păstrează distanța. Încearcă să nu intri în conflicte sau ferește-te de bârfe, care nu fac altceva decât să te secătuiască de energie și îți distrage atenția. Modificările pe care le inițiezi se vor dovedi benefice pe termen lung, cu câștig spiritual și intelectual.

Te interesează tot ceea ce este nevăzut și ai o compasiune intensă pentru cei care au nevoie de ajutor. Ești într-o stare de spirit bună pentru zile care vor urma.

Pe măsură ce Soarele din Berbec face pătratul cu Saturn prudent și cu Pluto, dorința de a evita responsabilitățile și sarcinile oneroase care vor atinge un maxim în această săptămână, este foarte puternică.

S-ar putea să simți presiunea venind dinspre anumite locuri unde mergi, dar totuși, în ciuda urgenței implicate, o parte din tine s-ar putea să te determine să nu o rezolvi.

Dacă te afli în această situație, este posibil să fii nevoit să îți reprimi sentimentele și să o faci oricum deoarec lucrurile nu sunt de natură să le faci mai ușoare. Pune accentul pe ceea ce poți face și fii bucuros că ai făcut-o.

Jovial Jupiter este retrograd de la jumătatea săptămânii trecute până pe 11 august în Casa a 11-a, în domiciliu am putea spune, în sectorul călătoriilor, a studiilor academice și a spiritului de aventură și te poate inspira să studiezi, să înveți pentru a crește șansele de succes în viitor.

În ce privește relația, o șansă extraordinară se întrevede duminică, 21 aprilie. Fii diplomat. Ai putea constata că nu mai sunteți la fel de sincronizați ca și înainte. Este necesar să vorbiți despre unele preocupări pentru a rezolva tensiunile și pentru a evita ruptura.

Ai multe idei pe care să le împărtășești cu jumătatea ta, de la cele intelectuale, la cele romantice. Renunțarea la vanitate, poate fi necesară ca să nu pui punct de o manieră dură. 

Așa că mai bine, gândește-te la ceva special – mersul într-un alt oraș pentru a vedea un spectacol sau a asista la o manifestație culturală de amploare. Fii de ajutor familiei tale sau a partenerului dacă cumva trec printr-o perioadă mai dificilă.

Perioada de retrogradare a lui Jupiter îți oferă timp să gândești îmbunătățirile pe care dorești să le faci pentru viața sentimentală. Nu vei avea întotdeauna posibilitatea de a conta pe noroc, dar mai sunt și alte lucruri.

Profesional, este posibil să fie nevoie să faci un pas înapoi, pe măsură ce lucrezi pentru rezolvarea unor conflicte interne. Să te ți deoparte nu ar fi o greșeală, deoarece ai nevoie de timp și spațiu pentru a-ți păstra mintea limpede și clară. Stabilește-ți câteva obiective și elaborează o strategie pentru atingerea acestora. Hrănește-ți pasiunile, apoi o perspectivă pozitivă îți va aduce aliați în eforturile depuse.

Fii deosebit de calm și răbdător săptămâna aceasta. Mai simplu și mai puțin grăbit este mai bine. Cele mai bune rezultate vor veni prin exersarea rutinei deja stabilite. Dacă gestionezi o situație sau faci sugestii, amintește-ți că oamenii sunt cei mai fericiți atunci când o parte din munca lor include decizia independentă.

Există mai mult stres și un moral mai scăzut atunci când oamenii se simt lipsiți de putere, totuși au curajul să vorbească. Este un moment bun pentru ieșit în grup într-o seară pentru a-i aduce împreună.

Financiar, negocierile diplomatice sunt esențiale în această săptămână. Fii atent la investiții și la finanțări pentru a evita o confruntare legată de o sumă mare de bani. A-ți merge bine nu înseamnă să fii cheltuitor. Caută distracțiile simple cu prietenii. Participați la spectacole sau evenimente sportive împreună.

Pe de altă parte este un moment bun pentru a întreprinde un nou proiect. Asigură-te că ai echipa de care este nevoie. Cere sfaturi, vorbește cu oamenii și ia în considerare orice opțiune.

Acum este mai important ca oricând să păstrezi sentimentul de echilibru. Ar fi inteligent să fii modest și să stai departe de problemele altora. Urmărește-ți cuvintele și vorbete cu tact, mai ales dacă trebuie să dai vreo veste proastă sau să spui ceva ce nu este pe placul tuturor.

Schimbările pe care le inițiaezi acum vor fi benefice pe termen lung. Amintește-ți că mulțumirea spirituală este mai mare decât cea materială. Ar putea fi momentul potrivit pentru a te implica în activități de caritate sau de voluntariat în comunitate.

Este o săptămână creativă dacă te ocupi și de probleme legate de comunicare. Folosește-ți talentul și imaginația pentru a câștiga bani din pasiuni cum ar fi scrisul, arta, muzica sau o formă de artă oarecare.

Ca sănătate ești hotărât să mergi la medic, să investighezi toate tipurile de posibilități ca să ai o sănătate mai bună. Este un moment excelent pentru a merge la o sală de sport pentru a-ți întări sănătatea și starea de bine dorită. Nu vei regreta. Începe acum dacă dorești să fii în formă de Paște.

Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti