Horoscop Minerva 16-22 aprilie 2017: Bani, sănătate, carieră, dragoste. Cum este influenţată zodia ta

Horoscop Minerva 16-22 aprilie 2017. Sunt foarte tensionati inca dar nu așa cum erau mai acum cateva saptamani. Cred ca si furtunile solare care de ceva timp fac legea pe pamant in toate modurile posibile. inca un efort și vor iesi la lumina, adica pot depasi momentele critice ca sa-si vada de viata lor, chiar daca si la ei comunicarea lasa de dorit.

14 apr. 2017, 13:53
Horoscop Minerva 16-22 aprilie 2017: Bani, sănătate, carieră, dragoste. Cum este influenţată zodia ta

Horoscop Minerva Berbec 16-22 aprilie 2017. Revelatii neasteptate legate de drumul profesional, de oamenii care le sunt sefi, de oamenii in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel evolutia in viata, ințelegerea unor lucruri carora pana acum nu le-au dat importanta.

Horoscop Minerva Berbec 16-22 aprilie 2017: Iese la iveala impulsivul Berbec
Toate aceste sunt un cadru extraordinar in care va evolua impulsivul și saritorul Berbec. Pe de alta parte, vor taia asemenea unui laser toate escrescentele care le-au capusat viata in ultimele luni și fac asta a treia sau a patra oara anul acesta, va dați seama cu ce stari se confrunta?!

Luni si marti, pe 17 si pe 18 aprilie, au șansa sa gaseasca in cercul de prieteni, si acum ma refer la Berbecii singuri, dragostea vietii lor ca sa spun asa. Chiar daca cu sentimentele nu poti sa te pui, eu le sugerez sa nu uite ca Mercur este retrograd in Casa secretelor șia lucrurilor ascunse si aș spune ca ne aflam in fața unor reglaje de tip karmic, tot ceea ce vor trai se va subscrie tiparului cauza efect care transcede nu doar existența actuala ci și timpul.

Luna Neagra se vantura prin Casa Parteneriatelor

Luna Neagra se vantura prin Casa contractelor si parteneriatelor si ar putea fi orbi la tot ce li se intampla, ca și cum o mana nevazuta ii conduce din urma. Momentul culminat il va aduce ziua de vineri, 21 aprilie.

Profesional, pe 18 și 19 aprilie lucrurile se mai potolesc, sunt avantajați toți Berbecii mai ales daca au și un șef in fusta care le intinde o mana de ajutor.

Pe 20 aprilie este posibil ca unii Berbeci sa fie apreciati pentru ceea ce fac si se se trezeasca peste noapte cu un protector, care e drept, sta cu ochii pe ei de ceva timp, si ar putea sa le propuna o noua colaborare. Indiferent ce parere au, inainte de a da un raspuns, sa se gandeasca. Vor avea toata luna la dispozitie.

Pana pe 22 aprilie stau bine financiar
Pana pe 22 aprilie stau bine si financiar chiar daca Venus este in Pești și le tranziteata Casa mediului in care ei traiesc, Casa a 11-a, apoi acest segment se va tensiona datorita patratului cu Saturn, ceea ce nu inseamna ca vor ramane fara bani ci ca sunt puși in situația de a lua o decizie pentru un lucru caruia nu i-au dat importanța in ultimii 10 ani.

Ca sanatate ramane, in continuare, ramane viciata axa imunitara si tractul uro-genital.

Horoscop Minerva taur 16-22 aprilie 2017. Continua relaxarea pe toate planurile, tensiunea dispare ca prin farmec, revine increderea in sine, dorinta de a schimba ceva in viata lor, speranta. incep sa-si faca planuri, sa viseze, au invatat ceva elementar despre ei insisi ceea ce le deschide drum nou.

Si lor le spun sa fie putin atenti deoarece Mercur este retrograd in semnul lor pana pe 21 aprilie, le va trece, apoi peste Ascendent, in Casa dusmanilor si ar putea face declaratii sau vor afirma lucruri pe care ar putea sa le regrete mai tarziu.

La capitolul afectiv nu stau rau deloc, dimpotriva, se repede cu capul inainte cand este vorba despre dragoste. Iubareti din fire cum sunt, nu cumva sa se trezeasca intr-un angajament din care sa nu mai poata scapa, cand este vorba despre iubire cad usor in capcana. Zile periculoase 17 aprilie dar si 19 – 20 aprilie.

Profesional as spune ca se angajeaza la prea multe si ar putea capota sau isi iau angajamente, cel putin pe 20 si pe 21 aprilie, pe care nu le vor putea duce la capat si atunci incepe drama, stresul, intra in criza.

Mai ales ca ei sunt si nitel indolenti din fire si mai lenti, va dati seama ce va urma. Luati-le pe rand! Pe 22 aprilie ar putea sa fie chemati la serviciu chiar daca este sambata. Pe de alta parte, se cere o schimbare nu atat la nivel profesional, cat la modul de abordare a muncii.

Din punct de vedere financiar se limpezesc apele, 17, 18 si 19 aprilie le pot aduce bani. Atentie, continua predispoziția spre propuneri de investitii paguboase. Sa nu ia nicio decizie financiara pentru ca ar putea sa-si greveze bugetul și vor fi nevoiți sa iși ia o a doua slujba.

Ca sanatate, ramane problematic sectorul hepato-biliar, unde Jupiter, Pluto si Uranus le pot crea serioase neplaceri care ar putea sa ii aduca pe masa de operatie! Nu este de gluma, mai ales in zilele de 20 si 21 aprilie.


Horoscop Minerva Balanta 16-22 aprilie 2017. Pentru Balante saptamana este luminata in sensul cat mai real si normal, nu se mai zbat sa gaseasca solutii, nu ii mai intereseaza pozitia sociala si financiara, nu mai au senzatia ca tot ce planuiesc se darama peste noapte asemenea unor castele din nisip. Zic ca mai au nevoie totusi de rabdare ca sa-si treaca in revista ideile, modul cum fac afaceri sau felul cum se comporta in relatie, nu de alta dar persuasiunea lor innascuta ii pot face sa greseasca cu foarte mare usurinta.

Profesional, Balantele isi doresc stabilitate si liniste
Afectiv, simt ca sunt intr-un blocaj. In zilele de 18, 19 si 20 aprilie, incearca din rasputeri sa se desprinda, se simt prinsi intr-o capcana de emotii si sentimente contradictorii ceea ce ii bulverseaza total dar care ii va face sa se simta ca plutesc. Accepta lucrurile noi, evita relatiile care par bune la prima vedere. Sunt persoane care duc multe si stiu cum si cand sa recurga la santajul emotiona. 

Profesional, isi doresc stabilitate si liniste, isi fac treaba constiinciosi si totusi li se pare ca le scapa ceva printre degete. Nu increderea colegilor sau a sefilor, ceva mult mai subtil, ceva ce tine de apropiere si de coeziune in interiorul colectivului, in special in zilele de 18, 19, 20 si 21 aprilie. Financiar stau foarte bine chiar daca iau dintr-un buzunar si pun intr-altul, asta nu inseamna ca nu au bani ci ca sunt chibzuiti si atenti la tot ce cheltuie. Se deschid si unele drumurui lungi pe care le planuiesc de luni de zile, planuri in care au investit si financiar. Totusi vestile sunt imbucuratoare, vin banii din drumuri, as spune chiar sume consistente. Zi mare pe 20 aprilie! Se vor confrunta cu dureri de cap – posibil aerul conditionat sau o cerviartroza, cu stari de moleseala aproape de lesin. Sfat: sa manance la timp si sa se odihneasca.

Horoscop Minerva Scorpion 16-22 aprilie 2017. Norocul proverbial despre care am tot vorbit in ultimele luni incepe sa ii paraseasca. Se tensioneaza brusc relatiile pe axa financiara in primul rand, si apoi cea relationala. Este ca si cum Scorpionii au ajuns la capat de drum si trebuie sa-si reorienteze nevoile personale, afective si profesionale. 

Afectiv, lucrurile nu mai sunt cele cu care s-au obisnuit, relatiile de cuplu devin dramatice prin stereotipie si atunci cand acestea sunt monotone, sensibilul Scorpion cauta altceva. Este posibil sa-si surprinda anumite lucruri despre partenerul sau partenera de viata, lucruri pe care nu le cunostea si asta ar putea schimba perspectiva asupra relatiei. Veti ramane surprinsi cat sunt de transanti cand se pune problema nu atat de sentimente, cat de orgoliu, de mandrie si chiar daca au gresit isi vor rumega greseala dar nu o vor recunoaste niciodata. In schimb, saptamana aceasta exista riscul de a fi descoperiti, deci atentie la zilele de 17, 18, 19 aprilie. 

Profesional lucrurile sunt intr-un soi de acalmie, dar nu pentru multa vreme, nu de alta dar nativilor Scorpion totusi le place un loc de munca stabil si nu o permanenta schimbare. Au nevoie de un loc de munca si de o pozitie sociala care sa le asigure linistea sau cel putin le provoaca inteligenta si ii obliga sa aiba initiativa.

Mai multe detalii despre alte zodii, pe revista teo