HOROSCOP MINERVA 16-22 IULIE 2017: Marte în Casa familiei aruncă în luptă forţele solare. Cum este afectată zodia ta

Horoscop săptămânal Minerva 16-22 iulie 2017 INTEGRAL pentru toate zodiile – Află ce-ți rezervă perioada următoare.

14 iul. 2017, 14:10
HOROSCOP MINERVA 16-22 IULIE 2017: Marte în Casa familiei aruncă în luptă forţele solare. Cum este afectată zodia ta

BERBEC – Conjuncția lui Soare – Marte în Casa familiei aruncă în luptă forțele solare – strălucire, organizare, diriguire, afirmare și forțele mercuriene – gândire, concepție, creativitate, originalitate, dar cele două forțe se șicanează cu cele jupiteriene – noroc, abundență, venituri sigure. Deci, ceea ce doresc se poate realiza, dar cu chibzuială și luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment și pot semna contractul.

TAUR – Din 17 iulie, Taurii vor simți cum ușor, ușor își recuperează forțele. Apoi trigonul lui Uranus cu conjuncția Saturn – Lună Neagră pare că preia ștafeta care poate aduce materializarea unor deziderate profesionale legate de aspectul financiar.

GEMENI – Pe 18 iulie, Neptun într-un trigon minor alături de Luna in tranzit și de Pluto, le sporește imaginația vie și inconștientul fertil vor fi de un ajutor neprețuit pentru Gemenii cu talent artistic, in special muzică și arte vizuale, mai ales că aspectul se formează pe axa studiilor.

Horoscop săptămânal Minerva 16-22 iulie INTEGRAL 

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

RAC – Atenție la datorii către colegi sau se poate isca un conflict pentru ceva valoric, posibil tichete de masă, salariile ciuntite, salarii marite pe care unii le-au primit, alții nu le-au primit și pot fi trași la răspundere pentru asta mai ales dacă ocupă posturi de răspundere.

LEU – Afectiv lucrurile nu stau rău, Jupiter în Casa comunicătii în sextil cu conjuncția Luna Neagră – Saturn vorbește despre stabilitate, chiar despre o oarecare armonie, o armonie găsită după foarte mult timp în care cei doi parteneri au dus o adevărată luptă pentru dominație și în care nativul Leu a dovedit înțelepciune și a făcut un pas înapoi, fapt care a adus liniștea în casă.

FECIOARĂ – Profesional, zilele de 17 – 18 iulie poate aduce o promovare neașteptaă care implică nu doar răspundere dar și un anumit grad de conceptualitate, de spirit creativ care va fi sprijinit de Mercur din Leu.

BALANȚĂ – Afectiv lucrurile se leagă cum nu se poate mai bine. Este posibil ca partenerul de viață să aibă nevoie de un imbold ca să meargă mai departe, nu ma refer acum la familie, ci la ideea de a continua ce face.

SCORPION – Pe 17 iulie Venus se pregătește să intre în Casa afacerilor prorpii, ceea ce înseamnă bani. Scorpionul are o latură foarte interesantă, asemenea Leului sau Vărsătorului.

SĂGETĂTOR – Afectiv, din 17 până pe 20 iulie, romantismul exaltă și le poate aduce surpriza unor momente unice: stabilesc data nunții, o logodnă, cumpărarea unui autoturism sau vestea că așteaptă venirea pe lume a unui copil.

CAPRICORN – Afectiv se pare că intensitatea și pasiunea trăită în decembrie, atunci când Luna Noua se peterecea în semnul lor, s-a reîntors odată cu Luna Plină din 9 iulie și reacțiile emoționale au fost și vor fi pe măsură.

VĂRSĂTOR – Vor fi extrem de preocupați de obiectivele pe termen lung. Este timpul să tragă o linie și să contabilizeze tot ce au realizat până acum ca să poată merge mai departe.

PEȘTI – Afectiv, între 16 și 18 iulie, arată disponibilitatea spre iubire. Nativii Pești sunt ființe extrem de romantice, de iubitoare dar au o singură meteahnă, dezvoltă dependențe față de persoanele iubire până la obsesie ceea ce poate duce la varii forme de psihoze.

Horoscop săptămânal Minerva 16-22 iulie INTEGRAL 

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI