HOROSCOP MINERVA 16-22 MARTIE 2020. Se anunţă o săptămână intensă, cu dizarmonii, tensiuni în relaţie şi probleme de sănătate

Horoscop Minerva pentru săptămâna 16 – 22 martie 2020 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

16 mart. 2020, 07:00
HOROSCOP MINERVA 16-22 MARTIE 2020. Se anunţă o săptămână intensă, cu dizarmonii, tensiuni în relaţie şi probleme de sănătate

Horoscop Minerva – Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Berbec. Săptămâna aceasta rămâi cu picioarele pe pământ unde știi că ești în siguranță și să te mulțumești cu o viziune limitată asupra lumii sau rămâi cu capul în nori și să se izbești de tot felul de piedici  – gropi, bolovani, copaci și nu numai. Cine știe unde ai putea ateriza? O aventură incredibilă te așteaptă atunci când faci acest salt în necunoscut.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 16-22 martie 2020: Zodia expusă la probleme majore. Atenţie mare la sănătate! Previziunile runelor 

Horoscop Minerva – Taur

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Taur. O dorință puternică de a te duce mai mult pe tărâmul fanteziei din propria realitate îți stimulează acțiunile astazi. Ai putea descoperi că există o dorință intensă de a aduce un sentiment al obscurului pe tărâmul normalalității. Vrei să le arăți oamenilor că viața este un singur mare act de comedie. Încurajează-i și pe alții să nu ia viața atât de în serios. Fii creativ în abordarea ta de a ajuta oamenii să se lumineze. 

Horoscop Minerva – Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Gemeni. Este o săptămână intensă, în care dizarmonia dintre diferite domenii ale vieții tale se adâncește și, în același timp, te stimulează să acționezi. Alții pot fi ridicol de încăpățânați, provocând tensiune și frustrari indiferent în ce s-ar transforma. Distracția este cheia pentru echilibrarea ecuației. Un stare de spirit minunată și o atitudine jucăușă te vor ajuta să remediezi orice situație care îți iese în cale.

Horoscop Minerva – Rac

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Rac. Indiferent dacă participi, de bunăvoie sau nu, la unele evenimente, cu siguranță vei juca un rol cheie în desfășurarea acțiunii. Uneori te vei simți ca un jucător pivot ale cărui acțiuni decid soarta jocului. Acum trebuie să închizi ochii, să respiri adânc și să găsești răspunsul în tine. Nu cere sprijinul altora, pentru că vor avea propriile lor idei despre ceea ce ar trebui să faci. Doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

Horoscop Minerva – Leu

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Leu. Timpul pentru planificare și calculul acțiunilor s-a terminat. A sosit momentul pentru a întreprinde acțiuni în forță. Dacă nu ai armura pregătită, va fi rău pentru că vei fii împins pe câmpul de luptă cu restul trupelor, chiar dacă tu ești în defensivă. Altfel supus, cu cât încerci să amâni inevitabilul, cu atât va fi mai dificil. Armează glonțul și încarcă cu viteză maximă înainte de orice sistem de protecție.

Continuarea AICI.