Horoscop Minerva 18 iulie – 18 august 2023: Zodia lovită de karma ca de-un val de caniculă. Are nevoie de magia astrelor pentru a ieşi cu bine din vară

Minerva a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă, pentru toate semnele zodiacale. Nu sunt veşti bune pentru toţi, dimpotrivă.

18 iul. 2023, 12:09
Horoscop Minerva 18 iulie – 18 august 2023: Zodia lovită de karma ca de-un val de caniculă. Are nevoie de magia astrelor pentru a ieşi cu bine din vară

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru ultima jumătate a lunii iulie și prima parte a lunii august pentru toate semnele zodiacale, potrivit WoWnews.

Berbec

Sporește starea emoțională, are o dispoziție confortabilă, dar și nostalgică. Faceți-vă timp pentru a analiza obiectivele domestice sau familiale și gândiți-vă la modul în care doriți să avansați profesional și să creșteți în următoarele 6 luni. Pot apărea noi oportunități, chiar dacă este necesar să rupeți anumite relații. Pot apărea și evenimente pe care le-ați mai trăit, iar dacă le recunoașteți, este un semnal că nu le-ați trecut așa cum trebuia.

Horoscop Minerva 18 iulie – 18 august 2023 Taur

Vine o perioadă bună, vă va ține în picioare, dar o să și vă epuizeze. Ar trebui să planificați o petrecere în următoarele două săptămâni, astfel încât să devină un centru pentru contexte sociale. Nodurile Lunare schimbă semne, cerându-vă să învățați din greșelile trecut. Poate fi un ciclu profund de transformare, dacă sunteți dispuși să învățați.

Gemeni

Ar trebui să fiți cufundați pe deplin în timp liber în această vară. Luna Nouă din Rac aduce oportunitatea de a elimina energia negativă din jurul vostru. Schimbări majore pot avea loc începând cu data de 10 iulie, când se schimbă semnele, va trebui să investești în curățenia casei, pasiunile vor curge cu ușurință, creativitatea va fi la cote maxime.

Horoscop karmic. Zodiile care rămân în pană de bani. Atenţie la karma de superficialitate
Rac

Este timpul să străluciți. Va trebui să deveniți vocali, să vă folosiți vocea. Faceți-vă timp pentru iubire, în timpul Lunei Noi. Viața amoroasă ar putea beneficia de un impuls, permițându-vă să vă simțiți în siguranță și capabili să susțineți un parteneriat. Veți simți o schimbare când Marte va trece în Fecioară. Nu trebuie decât să vă mobilizați și veți trăi cele mai profunde și semnificative momente din viața profesională.

Horoscop Minerva 18 iulie – 18 august 2023 Leu

V-ar putea încerca momente de iluminare încă de la începutul lunii. Vi se pot oferi perspective luminoase, pe care nu le-ați văzut până acum, poți cere ajutor în carieră. Căutați în ochii partenerilor de viață noi semne, care să vă conducă către o nouă călătorie. Veți simți pofta către călătorie. Distracția și aventura o să vă urmeze.

Fecioară

Luna aceasta veți fi preocupați să vă faceți prieteni, deoarece aveți un val de energie. Trebuie să dați viață ideilor creative, faceți o vizită la o galerie de artă. Marte intră în semnul vostru, motivându-vă să urcați pe noi culmi. Vă veți bucura de cineva irezistibil pe care-l aduce o energie nouă. Vă puteți transforma în cea mai încrezătoare Fecioară.

Horoscop Minerva 18 iulie – 18 august 2023 Balanță

Dacă vreți să faceți o schimbare în carieră, dorința se poate îndeplini. Folosiți această energie spre a lua inițiativă spre materializarea dorințelor profesionale. Creșterea profesională vine și cu responsabilități și trebuie să vă echilibrați viața profesională și viața de acasă, fără să fiți dezamăgiți. Nu ignorați semnalele.

Scorpion

Perioada verii este una dintre cele mai liniștite pentru voi. Urmăriți-vă visele, universul va conspira pentru a vă ajuta. Gândirea critică vă poate ajuta să progresați pe mai multe planuri. Ai un mare dar, acela de a tăcea și de a aduna informații. Organizează petreceri de vară cu prietenii tăi. Sunteți pregătiți pentru un an sabatic, folosiți-l.

Horoscop Minerva 18 iulie – 18 august 2023 Săgetător

Vi se cere să mergeți puțin mai mult în relații. Nu vă fie teama să lăsați garda jos cu oamenii care vă fac să vă simțiți în siguranță. Se va petrece ceva senzual, iar romanticul de modă veche vă poate face să planificați o cină. Dacă sunteți singur, răsfățați-vă fără nicio scuză.

Capricorn

Dragostea de-o vară plutește în aer, deși ar trebui să investiți aceeași atenție și în voi. Vi se aduce în centrul atenției notorietatea. Trebuie să puneți pe primul loc propriile nevoi. Până pe 10 ianuarie 2025 aveți rara ocazie de a vă găsi fericirea în viața de familiei. Talente adormite se trezesc, iar munca voastră v-ar putea implica mai mult într-o relație.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care primeşte protecție divină. Marte în Fecioară aduce schimbări

Horoscop Minerva 18 iulie – 18 august 2023 Vărsător

Ați putea simți că ziua este prea scurtă, pentru a pune în aplicare tot ce doriți. Pe lângă propriul tău program încărcat, familia sau prietenii s-ar putea trezi brusc că au nevoie de ajutor. Ar trebui să plănuiți o zi în care să vă retrageți și să fiți doar cu voi. Asigurați-vă că aveți pașaportul valabil, pentru că nu știți unde puteți pleca.

Pești

Este anul vostru, nu vă fie teamă să exprimați cele mai creative și unice gânduri. Luați în considerare să vă invitați prietenii la o cină. Vi se aduce mult romantism, iar dacă sunteți în căutarea iubirii, v-ar putea ajuta să găsiți persoana potrivită. Trebuie să vă amintiți și de sănătate. Nu fiți surprinși dacă vă mișcați cu viteză în direcția dorită. Anul viitor va fi pentru voi unul extraordinar.