Horoscop Minerva 19-25 februarie 2017: Careul in T cu focar Luna Neagra şi axa nodurilor lunare vine cu schimbări

Horoscop Minerva saptamana 19-25 februarie 2017. Urmeaza o saptamana plina de incercari pentru majoritatea zodiilor.

17 feb. 2017, 06:14

BERBEC – Trigonurile minore care formeaza cortul ii energizeaza si pe ei, le da elanul de care au nevoie fie sa incheie un ciclu al invataturii, fie sa faca declaratia de dragoste care le tot zumzaie prin cap, dar nu stiu când si cum sa o formuleze. E drept ca le mai trece prin cap sa abandoneze scoala, dar invatatorul de serviciu, care este Saturn, ii aduce repede cu picioarele pe pamânt.

Patratul lui Saturn cu Kiron arata ca vor fi tentatii care ii vor duce cu gândul la abandon, cum ar fi cel al castigului, al traiului pe cont propriu, sunt convinsi ca daca vor lasa scoala si vor munci, vor avea banii pe care ii doresc, iar Careul in T cu focar Luna Neagra și axa nodurilor lunare vine și accentueaza și el atmosfera.

TAUR – Foarte interesant la acesti nativi aspectul dintre Nodul Nord si Luna Neagra, pe de o parte, si conjunctia Nodul Sud – Neptun – Soare pe de alta, aspect care poate vorbi despre o sarcina mult asteptata de femeie, rezolvarea unor probleme de cuplu sau, pur si simplu, de rezolvarea unor aspecte care tin de exprimarea acestor nativi in familie.   

GEMENI – Cascada de configuratii in tema acestor nativi. incepem prin a vorbi despre Dreptunghiul mistic – care tine toata saptamana si care aduce nenumarate oportunitati pentru acesti nativi, dar si o alta sumedenie care le scapa printre degete, ca si cum ar pierde trenul. De regula, cele doua opozitii presupun un efort continuu de a transforma tensiunile interne in armonie, fara a le permite sa se exteriorizeze. 

RAC – Aspectele tin pentru acesti nativi de planul afectiv. Trigonul minor cu focar Neptun si Nodul Sud arata multa sensibilitate si de aici o mare problema deoarece pot fi raiti cu multa usurinta. Trigonul minor cu focar Mercur intre Saturn si conjunctua Uranus – Marte poate sugera o hotarare legata fie de studii, fie de un drum in strainatate, dar la fel de bine poate fi vorba despre o revelatie intru credinta. 

Mai multe detalii, pe huff.ro