HOROSCOP MINERVA 2-8 SEPTEMBRIE. Semne bune au astrele, de belşug, noroc şi succes la serviciu

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 2 - 8 septembrie 2019. 

02 sept. 2019, 09:13
HOROSCOP MINERVA 2-8 SEPTEMBRIE. Semne bune au astrele, de belşug, noroc şi succes la serviciu

HOROSCOP Caracteristica săptămânii 2 – 8 seprembrie 2019. Prima săptămână din septembrie se anunță extrem de anevoiasă pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP Ca un rezumat al horoscopului săptămânal, realizat de Minerva, vor fi des întâlnite probleme financiare, probleme ce țin de semnarea documentelor și afaceri. Pe de altă parte o parte din zodii primesc de la astre în horoscop un suflu nou și speranță. Unele zodii vor începe relații noi, altele noi capitole în viață și câțiva nativi beneficiază de protecție divină și astrală. 

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Ești gata să mergi într-o direcție nouă. Consolideazaă-ți efortul printr-un nou efort. Pot apărea probleme legale sau alte conflicte. Romantismul și distracția sunt momentul principal al săptămânii. Manevrarea inteligentă a unei situații ar putea fi crea momente sumbre sau explozive. Lucrezi neprecupețit, la birou și acasă, pentru a gestiona toate situațiile cu care te confrunți. Relațiile și finanțele se adaugă nivelului de confort. Lucrează să îi faci fericiți pe cei care înseamnă cel mai mult pentru tine. Crucea în semne mutabile te-ar putea destabiliza însă, emoțional.

HOROSCOP Dacă te întrebi când se vor schimba lucrurile, săptămâna aceasta ai putea înregistra multe progrese. Pentru că ești angajat pe acest drumn de ceva vreme, noi oportunități, clienți sau oferte vor apărea din senin, trebuie doar să fi în locul potrivit pentru a le antama.

În plus, s-ar putea să fi preocupat de anumite oferte profitabile, chiar dacă acestea conțin și un nivel oarecare de risc. Cu toate că acest lucru poate sau nu merită atâta efort, îți poți îmbunătății fluxul de numerar. În acest timp, ești mobilizat interior să  gândești lucrurile mai neortodox, experimentând alternative, fără să urmezi aceeași rutină veche de zi cu zi.

HOROSCOP Vineri este o zi perfectă pentru a începe un nou proiect la locul de muncă, să îți găsești un alt loc de muncă, să închizi o afacere sau pentru a adopta câteva obiceiuri noi mai sănătoase.

HOROSCOP dragoste

Te implici într-o nouă aventură, o nouă relație, o nouă situație romantică. Ceva interesant apare de unde nici nu te gândeși. Există destule lucrui și evenimente în exterior pentru a te menține ocupat. Ia-ți ceva timp și pentru tine. Bucură-te de un concert, de o petrecere sau de o excursie la teatru. O schimbare de peisaj te va ajuta să te reorientezi și să te regrupezi. Ai capacitatea de a transforma lucrurile și de a reveni pe calea cea bună.

HOROSCOP Luna creativă din Balanță, în prima parte a săptămânii, aduce idei romantice grozave. Este ușor să stabiliți o comuniune de spirit intimă atunci când ești cu cineva care te place cu adevărat.

HOROSCOP Mercur într-un trigon ciudat cu Uranus mai târziu peste săptămână oferă un fundal interesant pentru experimente de legate de întâlniri, mai ales dacă poți ieși din propria cochilie. Nu este momentul să fii timid!

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Starea generală s-a schimbat de la exclusiv la incluziv, iar acesta este un lucru bun. Prosperitatea va veni către tine ca urmare a acestei schimbări de atitudine. Deschide-te la mai multe idei de această natură și vei avea succes și la locul de muncă.

Mai multe, pe Huff.