Horoscop Minerva 20-26 iunie 2016. O zodie divorţează, alta rămâne fără loc de muncă

Horoscop Minerva 20-26 iunie 2016. Se produce Luna Plină în Săgetător, iar asta înseamnă o serie de surprize interesante pentru toate zodiile. Pătratul Pluto-Uranus va zgâlţâi zdravan anumiţi nativi pe plan amical, social, financiar, totul într-un amalgam de credinţe şi concepţii cărora nu se pot sustrage.

20 iun. 2016, 13:57
Horoscop Minerva 20-26 iunie 2016. O zodie divorţează, alta rămâne fără loc de muncă

Horoscop Minerva 20-26 iunie 2016: Previziuni pentru toate zodiile: Leul e posibil sa ramana fara loc de munca, iar Scorpionul are toate sansele sa divorteze.

GEMENI

Geamanul se va afla la o rascruce de drumuri si trebuie sa se hotarasca pe ce drum sa o ia. Nimeni nu ii poate spune daca este bine sau rau. Comunicarea este destul de viciata. Va lua parte la un dialog al surzilor intr-o tara a orbilor. Starea de incertitudine va aparea toata saptamana. E posibil sa alerge si pe la medici pentru cateva probleme, insa nu vor fi grave. Jupiter si Saturn fac jocurile pentru acest nativ.

RAC

Racul trebuie sa puna piciorul in prag ca sa poata intelege ce se petrece. Trebuie sa fie atent si cum pune piciorul in prag. Atentie la 21 iunie, este o zi destul de periculoasa. E posibil sa se enerveze foarte repede si sa actioneze imprudent. Profesional, lucrurile vor sta cat de cat bine.

LEU

Profesional, isca dispute. Daca e in pozitie de autoritate, nu va suporta sa fie pus la punct. Crucea in semne mutabile il poate lasa fara pozitie sociala si chiar fara loc de munca. Risca dusmanii si controverse tocmai din partea oamenilor care ar trebui sa il ajute. Sa nu uite ca urmatoarele doua saptamani sunt, din punct de vedere energetic, extrem de incarcate. Sunt ultimele saptamani ale lui Marte in Scorpion si asta inseamna numeroase provocari.

FECIOARA

Pluton tranziteaza Casa Familiei. Redescopera valorile familiale, notiunile de camin si de casa. Patratul Soare-Venus si Chiron din Pesti sensibilizeaza actiunea decizionala din sfera domestica. Emotional, lucrurile nu vor sta asa cum isi doreste. E posibil sa aiba de suferit de pe urma unei sarcini dificile pe care o are in cuplu. S-ar putea sa isi stranga bagajele si sa se mute in alta parte. Fecioara trebuie sa evite orice cearta pentru ca poate ramane fara loc de munca. Mare atentie la ziua de 24 iunie!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com