HOROSCOP MINERVA 2020. Veşti proaste, MERCUR RETROGRAD de trei ori în acest an. Ce zodii vor avea de suferit

Horoscop Minerva 2020. Anul viitor va fi unul în care toate semnele zodiacale vor putea profita de un nou început, atât în viața personală, cât și financiar.

02 dec. 2019, 10:27
HOROSCOP MINERVA 2020. Veşti proaste, MERCUR RETROGRAD de trei ori în acest an. Ce zodii vor avea de suferit

HOROSCOP MINERVA 2020. Potrivit previziunilor anuale, unii dintre noi se vor concentra pe distracție, pe amuzament, pe plăcere și pe hobby-uri, în timp ce alții își vor folosi creativitatea, ambiția și încrederea pentru a iniția proiecte personale mai extinse.

Conjuncția din 12 ianuarie 2020 dintre Saturn și Pluto moment în care vom putea spune că omenirea trece într-un alt plan de evoluție. 

Anul 2020 este foarte important, deoarece marchează începutul unei noi ere: conjuncția dintre Jupiter și Saturn inițiază un nou ciclu de 20 de ani. Această conjuncție va avea loc și va influența în principal semnele de apă – Rac, Scorpion și Pești.

Relația dintre planete și poziția lor ne va influența viața și va defini într-o anumită măsură personalitatea noastră. Pentru a vă călăuzi pe tot parcursul anului, fără a fi surprinși de evenimente neprevăzute, am să vă rog să citiți ceea ce vă ofer, așa cum faceți de mai bine de zece ani. 

Tot în 2020 vor retrograda Marte, mai – iunie și Venus, septembrie – noiembrie. La fel, Mercur va retrograda de 3 ori, în semne de apă. Vom avea și 6 eclipse, 2 de Soare și 4 de lună, trei în semne mutabile și 3 în semne cardinale, motiv pentru care Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Pești, dar și Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța vor fi cele mai vizate semne. Despre toate acestea găsești amănunte la fiecare semn în parte.

Anul 2020 mărește nivelul de încredere al unora, îl scade pe al altora dar ce este mai important, mărește entuziasmul de a face ceva cu viața noastră. Semințele succesului vor fi semănate pe măsură ce începe anul. Acum se vor pune bazele viselor noastre precum și abilităților pe care le vom perfecționa. Nu trebuie decât să fiți concentrați pe viitorul vostru și la moment potrivit lucrurile vor vorbi de la sine. 

Anul acesta promite experiențe complet noi în arena profesională. Fiți pregătiți să faceți față provocărilor datorate poziției planetelor în anul care vine. Pe parcursul lui 2020, veți fi tentați să vă folosiți resursele, indiferent dacă este vorba despre o problemă mentală sau una financiară, nu vă grăbiți, nu fiți agresivi ci luați-o pe îndelete. Preocupați-vă mai ales, de beneficiile pe termen lung.

Horoscop Minerva 2020

Horoscop Minerva 2020 Pești

Horoscop Minerva 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 2020 Balanță

Horoscop Minerva 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 2020 Leu

Horoscop Minerva 2020 – Rac

Horoscop Minerva 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 2020 Taur

Horoscop Minerva 2020 Berbec