Horoscop Minerva 21-27 ianuarie 2018. Urmează o săptămână plină de schimbări. PREVIZIUNI COMPLETE

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 integral pentru fiecare zodie. În această săptămână acești nativi vor avea parte de schimbări radicale și vor intra într-un ciclu spiritual.

20 ian. 2018, 14:04
Horoscop Minerva 21-27 ianuarie 2018. Urmează o săptămână plină de schimbări. PREVIZIUNI COMPLETE

BERBEC: Este posibil să-și dorească să regândească planurile de călătorie sau investițiile mari. Acum par să fi intrat într-un circuit spiritual, care îi obligă să se vadă, să se recunoască în suma acţiunilor pe care le-au întreprins şi, pentru prima oară, să aibă îndoieli vis-a-vis de acestea. 

TAUR: Regretele pot constituti o motivaţie pentru întoarcerea la studii pentru cei maturi, dar şi pentru cei tineri care realizează că s-au depăratat prea mult de dorinţele lor.

GEMENI: Este posibil să aibă dificultăți cu comunicarea în relație. Știu amândoi că există sentimente, că atracţia funcţionează şi ea, dar ceva transpare din conversația lor. S-ar putea să simtă că ceva lipsește aşa că să nu pună prea multă presiune. 

RAC: Vor fi foarte mulțumiți făcând treburile casei, ocupându-se de curățenie și de organizare. Venus maximizează plăcerea și reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de ușor. 

LEU: Încep să respire din ce în ce mai relaxaţi, schimbările din viaţa lor, fiind generate de acceptarea prezentului cu impact asupra relaţiilor, sub toate aspectele lor. 

FECIOARĂ: Oriunde fug să se ascundă de lume, Venus va fi pregătită să îi primească cu brațele deschise. Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă. 

BALANȚĂ: Putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în creştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie. 

Horoscop Minerva integral

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI