Horoscop Minerva 22 – 28 aprilie. Vin multe prime de Paşte, dar sunt probleme în relaţii. Previziuni complete

Horoscop Minerva 22 – 28 aprilie. Pentru majoritatea semnelor vești îmbucurătoare din punct de vedere financiar și sentimental. Revine armonia la locul de munc, iar semnele de aer și de apă au idei novatoare în domeniile în care lucrează sau pentru afacerile pe care le inițiază. Se cere o mai mare atenție la relațiile de familie.

22 apr. 2019, 05:03
Horoscop Minerva 22 – 28 aprilie. Vin multe prime de Paşte, dar sunt probleme în relaţii. Previziuni complete

Berbec

Berbec – O schimbare sentimentală te poate face să te simți în dificultate. Ești dornic să schimbi cât mai repede locația sau starea socială.

 

Ai în minte doar banii pe măsură ce iei în considerare veniturile și cheltuielile personale. Deși disprețuirea lucrurilor este o greșeală, ar putea fi momentul oportun pentru o actualizare fie a garderobei, fie un nou look care să te scoată în evidență. Horoscop Minerva Integral 22-28 aprilei 2019.

Taur

Taur – Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la ego. După o fază distructivă, este timpul să o iei de la capăt.

Fii atent la sănătatea fizică, renunță la ce nu este necesar și evită viciile, în special mâncatul. Dormi atât cât trebuie. Îți place un anumit tip de schimbare, poate chiar o nouă tunsoare sau o alegere în materie de modă și ție.

Horoscop Minerva Integral 22-28 aprilei 2019

Gemeni

Gemeni – Te afli la o răscruce spirituală, și nu știi ce cale să alegi. Fa-ti timp pentru introspectie si meditatie pe masura ce trebuie să iei o decizie. Sănătatea ar trebui să fie o prioritate. Nu întârzia să iei decizia necesară și să fii prudent pentru a nu fi victimă a unui accident sau a unui furt. Este un moment bun să cauți în familia, bătrânii cu înțelepciune de împărtășit. Faci parte dintr-un grup social mai mare. Noroc cu liniștea interioară, lucrurile sunt în ordine, astfel încât să poți merge cu încredere înainte.

Chiar dacă Jupiter este retrograd, luni, cineva ți-ar putea face o favoare sau îți va da o mână de ajutor. Dacă acceptați, lucrurile ar putea progresea foarte frumos.

Horoscop Minerva Integral 22-28 aprilei 2019

Rac

Rac – Nu te mulțumește să te concentrezi asupra afacerilor banale și practice, mintea ta are în plan alte viziuni, gânduri și idealuri, mai mari. Ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână.

Comunicarea de la sau cu cineva de departe pare să fie parte a imaginii. Ești înclinat să vorbești despre filosofia amplă a imaginea de ansamblu.

Ai o mulțime de angajamente și întâlniri pentru a gestiona aceste lucruri, astfel încât să te poți concentra intens.

Horoscop Minerva Integral 22-28 aprilei 2019

Leu

Leu – Un tranzit de la începutul săptămânii ar putea să te găsească bucurându-te foarte mult de compania cuiva. În consecință, o poveste de dragoste se poate clădii pe un teren fertil. Dacă vei îngriji această legătură, ar putea deveni una foarte specială.

Concentrarea pe Casa a 9-a, sectorul oportunităților și a orizonturilor îndepărtate se îmbunătățește, pe măsură ce Mercur se mută în Berbec.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI