Horoscop Minerva 22-28 iunie. O săptămână cu mari răsturnări de situaţie, multe zodii îşi dau viaţa peste cap

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 22-28 iunie. Leii pot încheia noi parteneriate, Taurii fac planuri financiare

22 iun. 2020, 15:43
Horoscop Minerva 22-28 iunie. O săptămână cu mari răsturnări de situaţie, multe zodii îşi dau viaţa peste cap

HOROSCOP Berbec: Chestiunile care implică creativitate, romantism și copii ar putea necesita săptămâna aceasta, o atenție considerabilă. Unele opțiuni noi și interesante pot fi puse în practică, cu beneficii atât pentru tine cât și pentru cei dragi. S-ar putea să fii înclinat să te mulțumești doar cu posibilitățile tale. Sfatul meu este că ai putea să te consulți cu familia pentru a avea mai multe opinii. În mare însă, vei dori să vă decizi singur. Între timp, te poți fii ocupat cu proiectele care sunt în derulare.

HOROSCOP Taur: Comunicarea ar putea aduce în discuție subiectul economiei mondiale și ceea ce însemnă ea pentru oameni. Ai putea contempla și poate chiar discuta despre viitorul tău financiar. Este un moment bun pentru a face astfel de planuri, deoarece mintea ta este logică și la obiect. Notează orice idei ai. Îți vor prinde bine mai târziu.

Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 iunie. Se anunţă o săptămână complicată, cu lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe. Previziuni rune 

HOROSCOP Gemeni: Săptămâna aceasta s-ar putea să iei în considerare încheierea unui parteneriat de afaceri cu o rudă sau un vecin. Arată ca o promisiune de succes și cu siguranță merită luat serios în considerare. Vei dori să fii sigur că este potrivit pentru tine, așa că adună informații despre asta. S-ar putea chiar să te gândești să analizezi cu înțelepciune unui posibil acord, dar, nu aș crede că vei lua o decizie finală. 

HOROSCOP Rac: Valoarea oricărei investiții pe care ai fi făcut-o în pământ, inclusiv casa sau apartamentul în care stai, ar putea să te pună pe gânduri. Orice ar fi, timpul investit și energia pe care le-ai adus, a meritat, mai mult ca sigur, iar acest lucru poate face diferența atunci când formulezi planuri pentru viitor.

HOROSCOP Leu: Ai în minte un anumit parteneriat, poate de afaceri, poate romantic, săptămâna aceasta. S-ar putea să dorești să iei serios în considerare dacă are sau nu un viitor și, dacă da, ce ar trebui să faceți în continuare. Puteți petrece timpul socializând, pe cât posibil, dar poți fi preocupat doar să participi, nimic mai mult. 

HOROSCOP Fecioară: Ai în minte o mulțime de probleme serioase, implicând anumite planuri pentru viitor. Probabil că îți dorești să rămâi acasă și să meditezi. Mă gândesc că abia ai ieșt din starea de izolare… Pot apărea diverse oportunități și nu vei dori să le lași să treacă fără să iei în considerare măcar una serioasă. 

Mai multe pe Huff.ro.