Horoscop Minerva 22-28 noiembrie 2021. Roata norocului alege dintre zodii

Astrologul Minerva anunță că nativii mai multor zodii vor avea parte de momente extrem de interesante în următoarea perioadă, cu transformări uluitoare, atât din punct de vedere profesional cât și sentimental.

22 nov. 2021, 23:15
Horoscop Minerva 22-28 noiembrie 2021. Roata norocului alege dintre zodii

Horoscop Minerva 22-28 noiembrie 2021 Celebrul astrolog spune că Fecioarele, Balanțele și Săgetătorii sunt în prim plan, dar nici celelalte zodii nu sunt departe.

Berbecii trebuie să pună lucrurile cap la cap. Chiar dacă plăcile drumului lor sunt mici, este un început. E posibil să aibă o stare mentală foarte creativă în această săptămână.

Horoscop 2022. Cele trei zodii care vor avea parte de surprize plăcute pe plan amoros

Taurii

trebuie să abordeze totul diplomatic. Să aibă încredere în fiecare mișcare pe care o fac și să nu-și facă griji dacă alții îi privesc cu ochi nu tocmai buni.

Gemenii nu trebuie să reacționeze impulsiv, ci să analizeze situația cu atenție. Nu au dreptul să riposteze, să îi agreseze pe ceilalți din punct de vedere verbal.

Racii se simt inspirați de artă. Vor să împărtășească niște sentimente cu cineva special. Se simt bine în preajma copiilor. Îi fac să se simtă din nou tineri.

Leii trebuie să-și lase spiritul să zburde. Cu asteroidul Vesta în Săgetător, dacă se concentrează pe lucrurile bune, nu au cum să aibă parte de rău.

Horoscop rune 22-28 noiembrie 2021, descifrat de Voropchievici. Fecioarele primesc bani, Taurii îţi schimbă viața

Fecioarele

au dorința de a învăța pentru o activitate de grup. Ar putea ajunge în mijlocul mulțimii, așa cum își doresc. Pe măsură ce trec prin luna noiembrie, se vor simți ca acasă, pentru că Vesta e în sectorul familiei.

Balanțele au un idealism și niște revelații mistice. Își vor răspândi cu lejeritate ideile. Săptămâna vine cu oferte importante.

Scorpionii fac sacrificii personale pentru a-și asigura succesului. Participă la un soi de roată a norocului, în grup. Merg cu fluxul și nu e bine să lasă îndoiala să pună stăpânire pe ei.
Săgetătorii, succes neașteptat

Săgetătorii au succes brusc și neașteptat. Se pot trezi cu o mărire salarială peste noapte. Unele evenimente îi pot catapulta în circumstanțe de viață complet neașteptate.

Capricornii găsesc pe cineva cu care pot colabora armonios. Vor să socializeze, mai ales că Vesta este în sectorul confidențialității. Trebuie să se reconecteze la ei înșiși.

Vărsătorii au o legătură puternică cu oamenii apropiați. Ea se va dezvolta frumos în săptămâna asta. Orice relație formată în această perioadă va dura foarte mult timp.

Peștii au o sensibilitate crescută față de gândurile și acțiunile celorlalți. Săptămâna aceasta le poate scoate în evidență latura ambițioasă. Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bVlEdEspVrE&t=4s