Horoscop Minerva 23-28 februarie 2016: Ce surprize vă aşteaptă de Dragobete

Citeste HOROSCOP MINERVA saptamana 23-28 februarie 2016! Vezi ce iti prevad astrele in aceasta perioada!

23 feb. 2016, 11:33
Horoscop Minerva 23-28 februarie 2016: Ce surprize vă aşteaptă de Dragobete

BERBEC – se preconizeaza o calatorie pe 23 februarie, iar pe 24 februarie primesti vesti bune pe plan financiar, fie un bonus la locul de munca, fie bani din partea unor rude. Cei implicati in relatii stabile pot primi vesti ca vor fi parinti.

TAUR – Primesti vesti bune, cel mai probabil in ceea ce priveste situatia financiara. Mai multi bani, mai multe bucurii pentru tine. Exista, insa, si reversul medaliei, ce presupune anumite probleme la locul de munca. 24 si 25 februarie vor fi zile excelente, spune Minerva pentru 6TV.

GEMENI – Este recomandata o atentie sporita asupra sanatatii tale, caci risti sa te lasi cuprinsi de moleseala si de astenia de primavara. Vei reusi sa duci la bun sfarsit idei si planuri pe care le ai de ceva vreme.

RAC – Totul merge destul de bine in aceasta perioada pentru tine, in special pe plan personal. Vei invata, in sfarsit, sa acorzi libertate celor din jur! Mare grija la portofel, caci ar fi bine sa pui ceva bani deoparte. Din pacate, apar cheltuieli neprevazute in gospodarie.

LEU – Cantareste-ti bine optiunile, inainte sa iei o decizie radicala. Daca vrei sa strangi bani, profita de oportunitatile ce ti se arata. Nu este vorba ca ai avea parte de instabilitate, dar simti nevoia sa iti impui altfel punctul de vedere, pe plan profesional.

FECIOARA – Comunici cu foarte mare usurinta, lucru care iti aduce recunoastere la locul de munca. Existe mari sanse sa primesti o suma de bani in plus si, mai important pentru tine, recunoasterea meritelor tale! Daca esti singur, poti sa gasesti pe cineva pe sufletul tau.

BALANTA – Pe 24 va exista un castig, mai ales daca ai de sustinut un examen sau un interviu. Daca este vorba despre un proces, este posibil sa ca acesta sa fie amanat. Pe 26 februarie vor exista probleme cu rude indepartate.

SCORPION – Pe 24 februarie este o zi care aduce impliniri in viata de familie. Vor exista si unele suparari, provenite in special din stres. Vei avea o multime de idei, dar ar fi bine sa te concentrezi si spre aplicarea lor, daca vrei sa ai rezultate.

SAGETATOR – Pe 24 februarie se va rezolva o problema legata de imobilul in care locuiesti. Acest lucru iti va aduce multe bucurii. Profita de aceasta perioada linistita si fa un control la medic sau mergi si rezolva anumite probleme birocratice.

CAPRICORN – Trebuie sa iei o decizie importanta pentru viitorul tau profesional. Investeste in tine, educa-te, citeste si mergi la cursuri, caci acum e momentul sa te perfectionezi. Mare grija la drumuri sau la activitati cu risc de accidente!

VARSATOR – Risti sa suferi de probleme de sanatate pe fond nervos, spune astrologul Minerva. Ai mare grija la discutii aprinse si la controverse – nu te enerva! Mai bine concentreaza-te sa iti cresti increderea in tine! Vei incepe proiecte noi la care visezi de mult!

PESTI – vei simti nevoia sa fii mai protectiv si mai atent, in special cu partenerul si copiii. Daca sunt probleme la nivel profesional, vei cauta linistea in bratele familiei. Soferii Pesti sa fie extrem de atenti, trage un semnal astrologul Minerva la postul 6TV.