Horoscop Minerva 24 februarie – 1 martie 2020. Trigonul Venus-Jupiter aduce oportunităţi. Ce se întâmplă în Casa Banilor şi a Iubirii

Berbecii au tendința de a se interesa de chestiuni referitoare la sănătate și chiar să afle informații nu numai despre plante medicinale și nutriție, ci și despre vindecarea spirituală. Taurii ar putea fii atrași de o filozofie care îi poate ajuta să obțină o perspectivă nouă asupra vieții.O scrisoare sau un apel telefonic care ar putea veni de la o persoană de care le place, ridică starea de spirit a Gemenilor.Pentru Raci este un moment norocos pentru construirea de relații bune, mai ales, cu colegii de sex feminin sau cu clienții. Leii se concentrează pe finanțe și afaceri, astfel încât vor avea ocazia să abordeze, în sfârșit, problemele care i-au reținut.Fecioarele sesizează că oamenii apreciază faptul că sunt cu picioarele pe pământ și stabili mult mai mult decât să răspundă la fantezii sau speculații.

24 feb. 2020, 10:45
Horoscop Minerva 24 februarie – 1 martie 2020. Trigonul Venus-Jupiter aduce oportunităţi. Ce se întâmplă în Casa Banilor şi a Iubirii

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Relațional

Astăzi vei avea ocazia extraordinară pentru a spune cuiva cât de mult îți pasă de el/ea. Dacă nu ai făcut acest lucru de ceva timp, ar fi bine să faci acest gest, fie să plecați într-o excursie, fie să cumperi un cadou care să îi încurajeze să își exploreze minunatul potențial afectiv.

Bucură-te de energia persistentă a Lunii din Berbec, la mijlocul săptămânii. Perechea perfectă acum este cineva care vrea să iasă și să vadă lumea alături de tine. Să ai o relație interesantă de cursă lungă, este de preferat decât să ocupi un loc plictisitor în inima cuiva. 

Pătratul Venus-Jupiter de la mijlocul săptămânii te împinge să iei totul în glumă, dar ce zici despre responsabilitățile tale? Distracția trebuie să se încheie cumva.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Profesional

Natura ta oscilantă, sporadică și întâmplătoare, nu va fi apreciată de ceilalți. Vorbește-le oamenilor despre planurile tale înainte de a continua. În caz contrar, este posibil să pui în pericol productivitatea întregului grup. Acordă atenție instrucțiunilor în loc să le inventezi pe ale tale.

Este un moment puternic pentru schimbul de idei. Stai concentrat pe ceea ce este cel mai important. Poți fi ușor distras. Este posibil ca evenimentele să aducă o încetinire a lucrurilor care necesită răbdare suplimentară. Ar putea fi nevoie să vorbești cu un angajat dificil despre comportamentul său. Vei fi cel mai fericit dacă ai voie să fii și autosuficient și să te simți respectat de ceilalți. Este posibil să te simți dominat sau împins să iei unele măsuri înainte de a fi pregătit pentru asta.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Financiar

Săptămâna aceasta este despre energia pe care o primești de la Univers și care ar putea să îți afecteaze viața financiară. Poate vrei să te asociezi cu cineva pe care nu îl cunoști foarte bine, ca să duci la bun sfârșit o muncă sau pentru a fi la același nivel cu alții care doresc să facă bani. Încearcă să nu calci pe nimeni pe bombeuri sau să îți impui puterea în forță. Poți câștiga cursa, încet și sigur, nu trebuie decât să îți construiești strategia cu înțelepciune.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Berbec Sănătate

Aspectul planetar al săptămânii îți aduce energie utilă. Acele mici lucruri pe care dorești să le realizezi, dar probabil nu le vei face niciodată, vor părea ușor de gestionat dacă te deschizi la energia creativă disponibilă acum. În general vrei să te simți în siguranță. Prin urmare, încearcă să îți faci antrenamentul la sală suficient de previzibil și simplu de urmat în fiecare zi. Astfel vei putea să îți îndeplinești fără probleme obiectivele de sănătate pe care ți le-ai propus. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Taur

Unele vești, care vin din afară, sunt destul de neliniștitoare. Nu este probabil să fie ceva serios, dar ar putea fi suficient pentru a-ți pune puțin articulațiile în mișcare. Modificările din vecinătate pot interfera cu rutina zilnică. Un vecin sau o rudă s-ar putea îmbolnăvi și s-ar putea să te simți obligat să îi ajuți. Acest lucru este bine, atâta timp cât nu te angajezi prea mult.

În plan social, e posibil să fii mai agitat decât de obicei, deoarece Soarele se mișcă în Pești la începutul săptămânii. Și nu ar fi surprinzător dacă ai planificat o întâlnire, deoarece Mercur, în prezent retrograd, te poate conecta cu oameni din trecut.

S-ar putea să fii atras de o filozofie care te poate ajuta să obți o perspectivă nouă asupra vieții. S-ar putea să-ți fie mai ușor să scapi de convingerile vechi și să le îmbrățișezi pe cele noi, care să îți îmbunătățească viața, pe măsură ce Jupiter face un sextilul cu Neptun. Această influență poate dura o săptămână sau mai mult și poate avea impact asupra felului de a fi a  persoanei cu care te vezi. 

Vei fi, de asemenea, pregătit să te conectezi cu oameni care au ceva unic în felul lor de a fi și care ar putea fi o gură de aer curat. Vineri și sâmbătă ar putea aduce întâlniri care ți se vor părea fascinante.

Trigonul dintre Venus și Jupiter, poate aduce oportunitatea de a te deplasa în cercuri noi. În plus, un eveniment te poate avantaja în mai multe moduri decât unul.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Taur Relațional

Poate vrei să vorbești și să împărtășești cât de mult ai grijă de acea persoană specială, dar ceva te oprește. Astrele sugerează că nu este ceva prea grav. Crezți sau nu, ar putea fi doar despre o chestiune de inerție: la un anumit nivel nu te poate deranja să parcurgi întregul proces și apoi să descoperi că această persoană nu simte la fel în legătură cu tine.

Unii este posibil să creadă că dragostea este ceva magic, însă luna  în Pești, de la începutul săptămânii amintește că de fapt este nevoie de muncă pentru a cuceri! Ești dispus să faci ceea ce este nevoie pentru a găsi dragostea? Instinctele tale sunt corecte în timpul lunii intuitive din Pesti, și îți va permite să știi care sunt persoanele potrivite pentru tine și care nu. Caută semnele căci sunt peste tot.

Un trigon Marte – Uranus mai târziu îți arată că asumarea riscurilor este cea mai bună cale, deci ce aștepți? Nu este momentul să fii timid. 

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Taur Profesional

Te simți extrem de sensibil și se pare că toți ceilalți sunt extrem de critici. Nu este o combinație bună, indiferent de unghiul în care o privești. Nu-ți seta așteptările pe prea mare. Mențineți un ritm constant și încercați să nu faci valuri.

 Acestea sunt zile aglomerate. Este posibil să ai nevoie de asistență pentru a răspunde la întrebări și pentru a găsi toate informațiile de care ai nevoie. Această perioadă încurajează relațiile bune de muncă. Fă tot ce poți pentru a identifica nevoile clienților. Fii plin de speranță și generos cu colegii.

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Taur Financiar

Aspectele din această săptămână ar putea strica eforturile de comunicare. Șansele de a-ți pierde ideile sunt puternice, așa că nu vorbi fără să gândești mai întâi. Modul în care câștigi bani în prezent se schimbă. Du-te cu fluxul pentru cele mai bune rezultate. Ai putea fi preocupat mai ales de securitatea materială sau de îmbunătățirea salariului. Normal că te simți mai bine dacă câștigi bani. Nu trebuie să o faci dacă resursele tale sunt limitate.

Săptămâna aceasta în sfârșit vei obține recompense pentru munca ta. Eforturile tale au fost notate în mod corespunzător de cei responsabili. Abilitățile de conducere și de coordonare sunt admirate. Savurează recunoașterea și recompensele oferite, care ar putea include o majorare de salariu sau o promovare. Ai castigat-o. Fii gata să creezi conexiuni noi, poate cu o agenție guvernamentală sau cu o instituție de anvergură. Ai încredere în capacitatea ta deoarece ai dovedit recent ce lider ești!

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 Taur Sănătate

Vei simți o explozie de energie, nu numai astăzi, ci în următoarele câteva luni, iar acest lucru va modela modul în care îți îndeplinești obiectivele. Unul dintre motivele pentru care, uneori, nu reușești să accepți acest tip de energie dinamică este, deoarece implică invariabil schimbarea de un anumit fel iar tu nu ești renumit pentru flexibilitate! Iată un indiciu pentru succesul tău viitor: apa potabilă crește flexibilitatea!

Citește horoscopul pentru zodia ta realizat de Minerva: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI