Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019. Cum stai cu norocul, viciile şi amorul. Previziuni complete

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru fiecare zodie.

24 aug. 2019, 06:29
Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019. Cum stai cu norocul, viciile şi amorul. Previziuni complete

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Fecioara. Pentru a atinge o stare mai înaltă de conștiință sau un nou nivel spiritual, trebuie să eliberezi egou-ul. După o fază distructivă, este timpul să o iei de la capăt. Ai grijă la sănătatea fizică, făcându-ți programările necesare și evită viciile. Ai încredere în viitor și lasă anxietatea deoparte. Fericirea vine odată ce ai depășit perioada anxioasă și ai îmbrățișat inevitabilitatea schimbării. 

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Dacă ai simțit că anumite aspecte ale vieții tale au scăpat de sub control, atunci săptămâna aceasta vei începe să te simți de parcă te-ai întoarce pe scaunul șoferului. Venus este în semnul tău de săptămâna trecută, oferindu-ți factorul de atracție de care ai nevoie și poate încurajându-te să iei în considerare o schimbare dacă simți că acest lucru ar putea să-ți sporească încrederea în sine.

În același timp, legătura tumultuoasă din trigonul dintre Mercur și Jupiter te poate încuraja să iei în considerare un plan îndrăznețvși să treci la atac. Ești dornic să începi o afacere la domiciliu? Ei bine, această influență te poate inspira să încerci. 

Soarele s-a mutat și el în semnul tău, mai mult el face conjuncție cu Venus și cu Marte așa că vei începe să te simți cu adevărat în elementul tău și gata să abordezi acele proiecte pe care le-ai tot amânat.

Combinația plăcută dintre Venus și Marte, aduce o promisiune și poate fi perfectă pentru o ieșire sau o întâlnire specială cu cel pe care îl iubești.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Fecioara Relaţional

Rămâi la curent cu perspectivele tale și evită să fii atras în probleme inutile. Ceva care te-a speriat poate ieși la suprafață acum. Lucrează și rezolvă această problemă. Dacă simți că ai nevoie de un spațiu mai mare, mergi mai departe. Trebuie să găsești iubirea în tine înainte de a începe să o cauți în ceilalți.

Există o mulțime de tranzite care implică semnul tău logic, săptămâna aceasta, cu Venus apoi cu Soarele, cu Mercur și cu Marte. Recunosc nu este cel mai confortabil moment, dar a învăța să fii ceva mai romantic nu doare niciodată.

Soarele îți evidențiază trăsăturile pozitive. Fă-ți din el un furnizor și partener excelent, și celelalte planete din semnele de pământ vor fi potrivite pentru personalitatea ta practică.

 

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Fecioara Profesional

Este posibil să ai tendința de a arunca o privire asupra unor documente care țin de tine dar să îi lași pe alții să se ocupe de acel lucru. Ai mare grijă aici. Dacă lași aceste lucruri importante să le gestioneze altcineva, este mai mult decât probabil să le îndeplinească în propriul interes.

Conflictul te poate ajuta să identifici ceea ce dorești cu adevărat. Energia te poate duce la o răscruce de gândire. De aceea este un moment prielnic pentru a lua o decizie legată de viitorul tău. Așteaptă-te la momente destinse cu colegii. Acum îți poți planifica călătoriile sau continuarea unor studii în urmărirea unui loc de muncă mai bun. Energia ar putea să îți atragă atenția asupra unui flirt de muncă.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Fecioara Financiar

Ești creativ săptămâna aceasta. Proiectele în care ai infuzat pasiune vor avea succes. Ești gata să împărtășești sentimentele cele mai profunde prin scris sau prin artă. Este posibil să fie necesar un anumit timp și spațiu mediatic pentru a-ți sorta propriile emoții și a le reflecta cu adevărat. Cele mai interesante conversații pe care le vei avea sunt deja în mintea ta. 

Păstrează informațiile confidențiale pentru tine și ia în considerare renunțarea la relațiile în care nu poți avea încredere că pot ține un secret. Pe de altă parte, nu poți rezolva problemele tuturor, așa că nici nu încerca. Se petrec multe schimbări în casa banilor altor persoane, Casa a 8-a, ceea ce indică strângerea de fonduri și rambursarea datoriilor. Dacă începi o afacere nouă, este timpul să găsești investitori și un capital de risc. Redactarea și editarea planului de afaceri perfect te va ajuta să faci față tuturor.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Fecioara Sănătate

Te vei simți folositor în următoarele câteva săptămâni! Folositor pentru ceilalți, dar și mai important, conectat vital la propria viață, într-un anumit fel. Ofera-ti ceea ce ai nevoie în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea, pentru a profita cu adevarat de această perioadă. Dispoziția planetelor sugerează un moment în care trebuie să te gândești la ceea ce faci cu corpul tău, pentru că ești consecința a ceea ce consumi.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.