Horoscop Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018. Urmează o săptămână plină de neprevăzut

Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018 integral pentru fiecare zodie. În această săptămână unii dintre nativi vor avea parte de neprevăzut. Alții vor afla adevăruri care îi vor trezi la viață. Citește horoscopul pentru zodia ta!

26 ian. 2018, 15:09
Horoscop Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018. Urmează o săptămână plină de neprevăzut

BERBEC – Știu ce vor încă de la început de săptămână. Știu ce au nevoie. Știu cine sunt cu adevărat și mai știu și ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum să o dea în bară, deci să treacă la muncă! 

TAUR – Își pun sub lupă obiectivele personale, cel puțin pe 1 și pe 2 februarie, un lucru foarte bun pentru ei. Este ceva ce le scapă printre degete și nu știu de unde să o apuce. Vor face cheltuieli pe 31 ianuarie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 1 și 2 februarie să îi aducă într-o formă de zile mari. 

GEMENI – Vor avea blocaje, cel puțin până pe 2 februarie, dar din fiecare problemă va învăța câte ceva, lucru surprinzător deoarece ei nu sunt prea atenți la asemenea detalii, ei iau lucrurile așa cum sunt, nu caută să vadă ce ase ascunde în spatele lucrurilor. 

RAC – Este o perioadă benefică și pentru a se reevalua pe sine, pentru a se elibera de orgolii și de lucrurile care îi macină și garantat, luna va fi una plină de satisfacții. Să nu îi surprindă mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare. 

LEU – Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire săptămâna aceasta. Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi cu atât se vor bloca mai rapid. 

FECIOARĂ – Acești nativi nu mai simt nevoia de a critica înainte de a avea dovada că știu ce spun atunci când deschid gura. Pe 2 și 3 februarie sunt gata de orice – călătorii, experiențe noi, prietenii noi. 

Citeşte mai multe pe revista Teo