Horoscop Minerva 29 aprilie-5 mai 2018: Soarele prin Casa călătoriilor, ai putea fi gata să pleci într-o vacanţă

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Se anunță o săptămână plină de provocări pentru unele zodiile. Iată ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal. Citește horoscopul pentru zodia ta.    

27 apr. 2018, 07:54
Horoscop Minerva 29 aprilie-5 mai 2018: Soarele prin Casa călătoriilor, ai putea fi gata să pleci într-o vacanţă

BERBEC. Săptămâna viitoare poți deveni mai idealist și mai puțin cu picioarele pe pământ, mai ales atunci când vine vorba despre carieră, chestiuni financiare și siguranță. Pe măsură ce Saturn și Pluto se plimbă în partea superioară a hărții tale, te poți concentra mai profund asupra unui scop sau a unui plan pe care vrei să-l pui în aplicare. Dar sextilul dintre Venus și Pluto sugerează că ai putea fi prea atașat de această idee și uiți de altele.

TAUR. Săptămâna începe cu o notă de indulgență care poate fi perfectă pentru o întâlnire romantică sau o masă cu prietenii. Indiferent ce faci, ar trebui să fie ceva foarte plăcut. Vei străluci, pe măsură ce soarele va dansa în semnul tău, sporindu-ți vitalitatea și încurajându-te să pui în mișcare planuri semnificative. Fiindcă Saturn și Pluto retrograde te vor pune în încurcătură, te vor aduce într-o situație sau relație care s-ar putea să nu fie chiar ceea ce îți dorești.

GEMENI. Luni te-ai putea vedea răsplătit cu un loc de muncă bine plătit sau poate lăudat și recunoscut pentru munca și dedicarea ta. Poate fi, de asemenea, o săptămână promițătoare pentru colaborarea pe un proiect sau idee de afaceri pe termen lung. Evoluția poate fi lentă, dar în cele din urmă succesul va fi al tău. La mijlocul săptămânii, o invitație neașteptată ți-ar putea oferi o seară distractivă.

RAC. Prieteniile și viața socială pot face începutul săptămânii foarte plăcut. Cu toate acestea, ai putea ca marți, 1 mai, să resimți ziua mai intensă și datorită legăturii dintre Venus și Pluto când te vei pomeni că ești din ce în ce mai atașat de cineva sau de ceva.

LEU. Sentimentele legate de problemele de muncă ar putea fi foarte puternice în această săptămână, iar acest lucru se poate datora unui influx puternic de energie. S-ar putea să-ţi doreşti să depășeşti un obstacol sau să vezi un anumit rezultat. Cu Jupiter implicat, s-ar putea chiar să te simți cum exulți la ideea asta. Cu toate acestea, dacă încerci prea multe, este posibil să împiedici desfăşurarea lucrurilor așa cum ar trebui să se petreacă în mod natural.

FECIOARĂ. Cu Soarele prin Casa călătoriilor, ai putea fi gata să pleci într-o vacanță sau te-ai putea gândi la o scurtă pauză care te poate ajuta să te relaxezi. Acest lucru ar putea fi în contrast destul de puternic față de intensitatea pe care o simți în privința unui proiect sau chiar a unei poveşti de viaţă.

BALANȚĂ. Săptămâna aceasta ar putea creşte tensiunile în familie, ceea ce ar putea fi pus pe seamă unei conjuncţiei dintre Marte și Pluto. Cineva ar putea fi hotărât să treacă peste deciziile sau planurile stabilite, indiferent de sentimentele altora.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.