Horoscop Minerva 29 octombrie – 4 noiembrie 2017: Trigonul în semne de foc vine cu un suflu energetic, veşti bune pentru multe zodii

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta!

26 oct. 2017, 14:07
Horoscop Minerva 29 octombrie – 4 noiembrie 2017: Trigonul în semne de foc vine cu un suflu energetic, veşti bune pentru multe zodii

BERBEC – Este ca şi cum cineva ar atenta nu doar la poziţia lor ci şi chiar la relaţia lor. Să fie atenţi mai ales la ziua de 30 octombrie când Marte, stăpânul lor, aflat într-o poziţie care ar trebui să fie avantajoasă studiilor aprofundate.

TAUR – Trigonul în semne de foc le dă energia necesară să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi, relația cu străinătatea.

GEMENI – Familia, partenerii și prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi! În general, tema dăruirii este cea mai predominantă în această lună. 

RAC – Dedicarea lor pentru muncă și ajutorarea altora va fi foarte puternică până spre sfârşitul anului. În timp ce în cariera lor nu se întrevede niciun obstacol major, au ocazia să își reevalueze obiectivele profesionale.

LEU – Nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat. Totuşi i-aş sfătui: mai au încă de rezolvat mici probleme cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor.

FECIOARĂ – 30 octombrie le aduce o încununare a priceperii lor, fie sunt avansaţi, fie sunt stimulaţi financiar, fie decid, în sfârşit că este momentul să vadă de viaţa lor şi să pornească ceva pe cont propriu. 

Citeşte mai multe pe revista Teo