HOROSCOP MINERVA 3-9 IUNIE 2018: Luna în Casa a 8-a, a morţii şi renaşterii, a intimităţii dar şi a investiţiilor aduce necazuri

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie. Va fi o săptămână interesantă pentru toate zodiile. Vor fi răsturnări de situație, se vor lua decizii. Află detaliile.

01 iun. 2018, 06:30
HOROSCOP MINERVA 3-9 IUNIE 2018: Luna în Casa a 8-a, a morţii şi renaşterii, a intimităţii dar şi a investiţiilor aduce necazuri

BERBEC. Cum Luna este în scădere, s-ar putea să te încurajeze să renunți la ceea ce faci ca să pornești într-o aventură. Nimic rău, dar epuizarea energetică își va spune cuvântul. Dacă vrei să găsești ceva diferit, această influență te poate inspira să iei măsuri de-adevăratelea. Chiar și o scurtă pauză sau câteva ore în locuri noi te pot ajuta să crezi că ești învigorat dar de fapt, tu aspiri după o gură de relaxare. 

TAUR. Sentimentele tale ar putea ieși, asemenea unor bule de aer, la suprafață în această săptămână. Și ai putea reflecta puțin asupra experiențelor sau problemelor pe care le-ai avut. Acest lucru ar putea fi cauzat de faptul că Luna în scădere trece prin semnul tău și te înurajează să treci prin emoții și să le lași și tu dus de val. Nu se va întâmpla totul peste noapte, dar treptat vei putea simți o mare ușurare. Tot acum, Mercur se alătură Soarelui în Gemeni și în sector financiar. 

GEMENI. Vei fi în elementul tău cu Soarele în Gemeni unde va veni marți, 8 iunie, și Mercur. Următoarele zile și săptămâni îți pot oferi ocazia de a discuta despre aspecte importante pentru tine. Mă refer în mod special la aspectul profesional, mai ales dacă nu ai vorbit niciodată despre el înainte. 

RAC. Soarele este în Gemeni și într-un sector mai retras din tema ta natală. Marți, 8 mai, i se alătură Mercur, are deși este o planetă a mentalului știe și care dunt dorințele inimii tale. În săptămânile are urmează ai putea deveni conștient de problmele cu care te confrunți în realitate, dar și cu o serie de experiențe pe care le-ai ignorat până acuma. 

LEU. Marţi, 8 iunie, este în Casa a 9-a a studiului, a călătoriilor lungi şi a aventurii, a filosofiei de viaţă şi ar putea fi o oportunitate de a porni în aventura vieţii tale, de a te distra și de a te bucura cu adevărat de viaţă. 

Horoscop săptămânal Minerva 3 -9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie 

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI