Horoscop Minerva 3-9 septembrie 2017, INTEGRAL pentru toate zodiile

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 septembrie 2017, INTEGRAL pentru toate zodiile – Află ce îți rezervă astrele la început de toamnă.

01 sept. 2017, 16:07
Horoscop Minerva 3-9 septembrie 2017, INTEGRAL pentru toate zodiile

BERBEC – luni, 4 septembrie existenţa lor va fi marcată de o pereche de aripi, deci este posibil să împărătșească din experiența lor celor care au nevoie.

TAUR – la ei este de remarcat Zmeul cu un apex format luni 4 septembrie, din Luna în tranzit și conjuncția Mercur – Marte. Este bine, dar să fie forte atenţi ce idee le vine nu care cumva să facă vreuna nefăcută.

GEMENI – nu vreau să-i sperii pe aceşti nativi dar vreau să îi atenţionez, şi atenţionarea este valabilă câteva săptămâni de acum încolo, să aibă grijă la volan şi la loviturile la nivelul capului. Întreg metabolismul lor, social şi fiziologic, este dat peste cap de pătratul Chiron – conjuncția Luna Neagră – Saturn.

RAC – ei bine, la aceşti nativi, în funcție de tema astrală a fiecăruia, cele două dreptunghiuri mistice se răsfaţă duminică 3 septembrie, punându-i în dituaţia de a lua decizii care nu le convin legate de familie.

LEU – ei au de lucrat la sentimentul de iubire, la ideea de acceptare şi la iertare. Atâta timp cât cele trei – iubirea, acceptarea şi iertarea nu sunt pe aceeaşi treaptă, conjuncția Lună Neagră – Saturn va supune viaţa de familie a acestor nativi la tot soiul de provocări.

FECIOARĂ – pentru ele lucrurile se detensionează și intră în iuseșul a două trigoane minore, primul dintre Uranus – tripla conjuncție Marte, Nodul Nord, Mercur și conjucția Saturn – Luna Neagră, cel de-al doilea Uranus – Soare – Junona ceea ce sugerează forţa şi impactul planului afectiv asupra unor lucruri cât se poate de omenşti. Discuţiile par să se învârtă în jurul unei moşteniri sau a ceva ce este de moştenit şi încinge lucrurile la propriu, în bine!

BALANȚĂ – Au o perioadă afectivă foarte bună şi impactul sentimentelor se reflectă în felul cum ştiu să-şi înconjure partenerul cu iubire.

Citeşte mai multe pe revista Teo