HOROSCOP MINERVA 4-10 FEBRUARIE 2018: O săptămână plină de frământări, fiecare zodie are cumpene într-o anumită zi

Horoscop Minerva pentru perioada 4 – 10 februarie 2018, citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

02 feb. 2018, 07:40
HOROSCOP MINERVA 4-10 FEBRUARIE 2018: O săptămână plină de frământări, fiecare zodie are cumpene într-o anumită zi

Berbec – Horoscop Minerva

Muncă, dragoste, viață, orice şi ce este mai important, săptămâna aceasta îşi va atinge ţelurile pe care şi le-a propus. Până pe 5 și 6 februarie spun tuturor exact ceea ce cred, dar ce este mai important este că traversează o săptămână dinamică, nu va avea timp să se plictisească cum se întâmpla mai acum două – trei luni, şi destul de repede vor simţi oboseala, în special pe 9 şi pe 10 februarie, dar va obţine ce va dori. 

Taur – Horoscop Minerva

Oportunități de călătorie atât în ţară cât și în străinătate. Iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este importantă, dar nu sunt absolut necesară. Simt că nu sunt în apele lor la începutul lunii, nicio problmemă, să trateze această inapetenţă ca pe ceva trecător. Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg, acum au ocazia să-şi arate secretele.

Horoscop Minerva – Gemeni

Oportunități de călătorie atât în ţară cât și în străinătate. Iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este importantă, dar nu sunt absolut necesară. Simt că nu sunt în apele lor la începutul lunii, nicio problmemă, să trateze această inapetenţă ca pe ceva trecător. 

Rac – Horoscop Minerva

Iată o săptămână în care Raci vor fi pe cont propriu, gata să-și revalueze viața și să trăiască pentru ei. Trebuie să echilibeze această libertate pe care și-o asumă cu deschiderea și talentul lor social pentru a-și atinge obiectivele. Și flexibilitatea dar și afirmarea sunt mai mult decât necesare pentru personalitatea lor.

Leu – Horoscop Minerva

În prima jumătate a săptămânii va fi o adevărată nebunie, mai ales că au tot felul de idei care de care mai fiabile. Problema este, la ce fel de rezultate să se aştepte după punerea lor în practică. Vor trebui să se gândească bine şi abia apoi să se aştearnă pe muncă.

Fecioară – Horoscop Minerva

În general, în săptămâna 4 – 10 februarie, pentru aceşti nativi, accentul se va pune pe bugetul pe care trebuie să şi-l echilibreze, mai precis, cum obişnuiesc eu să spun, să înveţe să-şi readministreze bugetul răvăşit de tot felul de cheltuieli ocazionale. Pe de altă parte, dacă au ceva pe suflet, să spună ce au, să nu ezite să vorbească despre asta şi să spună ce anume le place sau ce îi deranjează.

Alege direct zodia:

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI