Horoscop MINERVA 6-12 MARTIE 2018: Conflicte pentru toate zodiile. Conjuncţia Venus-Mercur-Neptun influenţează zodiile

Horoscopul celebrului astrolog Minerva pentru saptamana 4 - 10 martie 2018. Urmeaza o perioada plina de conflicte pentru toate zodiile.

05 mart. 2018, 10:33
Horoscop MINERVA 6-12 MARTIE 2018: Conflicte pentru toate zodiile. Conjuncţia Venus-Mercur-Neptun influenţează zodiile

Berbec

Importante pentru ei în această săptămână sunt parteneriatele, cariera, imaginea socială şi propria exprimare. Şi toate acestea se înlănţuie în şirul evenimentelor care străbat întreaga lună asemenea unui fir roşu.

Conjuncţia lui Mercur cu Venus în Casa lucrurilor ascunse şi a dorinţelor cele mai intime aruncă în luptă forţele venusiene – strălucire, diriguire, afirmare şi forţele mercuriene – gândire, concepţie, creativitate, originalitate, dar cele două forţe se şicanează cu cele marţiene – energie la maximum. Deci, ceea ce doresc se poate realiza, dar cu chibzuială şi luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment şi pot semna contractul. De cealaltă parte, Venus şi Mercur încearcă să se armonizeze cu Uranus – inovaţia, ingeniozitatea, progresul şi viitorul ca şi cum acesta din urmă este furios că nu poate impune el ritmul. Dar degeaba au idei şi originalitate dacă nu au asigurată partea materială şi suportul. Nu vă repeziţi să faceţi lucrurile în grabă ca să nu regretaţi mai apoi. Deci, atenţie la zilele de 6, 7, 8 şi 9 martie.

Taur

Promisiuni legate de studiu, de carieră, de credinţă, de şcoală şi de străinătate, pentru cei care doresc un loc de muncă mai bun sau o promovare.
Trigonul minor dintre conjuncţia Chiron – Venus – Mercur şi Jupiter cu acesta din urmă în Casa parteneriatelor de orice fel va avea un potenţial maxim în zilele de 6 şi 7 martie şi care se va face simţit încă de la sfârşitul săptămânii care a trecut şi ale cărei influxuri se vor resimţi până după 10 matie, poate vorbi de o reaşezare a valorilor în planul credinţei, cu o recunoaştere deschisă a lui Dumnezeu.
Din 5 martie, Taurii vor simţi cum uşor, uşor îşi recuperează forţele. Apoi sextilul lui Neptun conjunct cu Soarele şi Saturn pare că preia ştafeta care poate aduce materializarea unor deziderate profesionale legate de aspectul financiar. Aş sublinia aici un trigon în semne de pământ de câteva ore, din 8 martie care sugerează stabilitatea unor lucruri.

Gemeni

Încep săptămâna 4 – 10 martie în forţă, cu trei trigoane minore, unul cu focar conjuncţia Lilith – Pluto în Casa a 8-a, cel de-al doilea cu focar conjuncţia Venus-Mercur -Neptun în tranzit, în sfârşit, cel de-al treilea cu focar Uranus în Casa prietenilor, a speranţelor şi a mediului social în care trăiesc. Aceste poziţii induc magnetism si un psihic foarte puternic. Acum, Gemenii sunt misterioşi şi secretoşi, mai ales în ce priveşte afacerile. Tot acum îşi descoperă talentul de lider, deoarece oamenii vor răspunde cerinţelor şi îi vor urma instinctiv. Dar poziţia mai arată şi că adesea obiectivele şi energiile lor sunt îndreptate spre aspectele spirituale. Cu toate acestea, datorită lui Neptun, direcţia în care merg poate fi o nebuloasă, de aceea unii Gemeni vor avea tendinţa să îşi stabilească obiective nerealiste sau incerte. Trebuie să rămână mereu deschişi la minte, să evite orice tentaţie de a se angaja în probleme care ţin de subterfugiu în acţiunile lor.

Rac

Săptămâna debutează pentru aceşti nativi cu o succesiune de trigon frumos în semne de apă, semn că sensibilitatea lor este la cote maxime. Să nu credeţi că este chiar atât de liniştitor precum pare. Dimpotrivă, cred că au de rezolvat o serie de aspecte care implică prin Soare, Casa identităţii personale, prin Pluto Casa contractelor şi a parteneriatelor şi asta mă duce cu gândul la o problemă de tip reziliere de contract sau la ruperea unor relaţii, iar prin tripla conjuncţie de pe 7 martie, între Mercur – Venus şi Chiron avem o situaţie de tipul carieră versus familie, ca şi cum ar da mai multă atenţie carierei decât familiei. Atenţie la datorii către colegi sau se poate isca un conflict pentru ceva valoric, posibil tichete de masă, salariile ciuntite, salarii marite pe care unii le-au primit, alţii nu le-au primit şi pot fi traşi la răspundere pentru asta mai ales dacă ocupă posturi de răspundere. 

Citeste continuarea aici.