Horoscop Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Cum se anunţă Paşte 2018 pentru fiecare

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Astrologul Minerva a realizat horoscopul integral pentru fiecare zodie. Ce ne așteaptă în luna aprilie 2018?

30 mart. 2018, 16:07
Horoscop Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Cum se anunţă Paşte 2018 pentru fiecare

BERBEC: Știu ce vor încă de la început de lună. Știu ce au nevoie. Știu cine sunt cu adevărat și mai știu și ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum să o dea în bară, deci să treacă la muncă!

TAUR: Vor simți nevoia să dea telefoane. Își vor apela prietenii, rudele, vor sporovăi vrute și nevrute încât unii colegi de muncă, de exemplu, vor fi surprinși de locvacitatea lor. Cei cu care vorbesc îi vor înveseli, cel puțin în prima săptămână a lui aprilie.

HOROSCOP URANIA 31 martie – 6 aprilie 2018: Venus în zodia Taur, Lună Plină în Balanţă, se anunţă o săptămână de tracasare socială

GEMENI: Ei încă de la începutul lunii vor avea blocaje, cel puțin până pe 5 aprilie, dar din fiecare problemă vor învăța câte ceva, lucru surprinzător, deoarece ei nu sunt prea atenți la asemenea detalii, ei iau lucrurile așa cum sunt, nu caută să vadă ce se ascunde în spatele lucrurilor. Dar 7 și 8 aprilie vine cu răsplată, nu le va veni să creadă cum se va petrece asta.

RAC: Și ei încep luna debordând de energie. Să nu îi surprindă, mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare.

LEU: I-aș sfătui să evite graba indiferent de oferta pe care o vor primi chiar la început de lună. Părerea mea este să nu răspundă imediat, pur și simplu să spună că au nevoie de timp ca să se gândească.

FECIOARA: Fecioară nu mai simte nevoia de a critica înainte de a avea dovada că știe ce spune atunci când deschide gura. Pe 2 și 3 aprilie sunt gata de orice – călătorii, experiențe noi, prietenii noi.

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI