HOROSCOP Minerva. Ce zodii sunt lovite de noroc în prima săptămână din iulie

Horoscop. Astrologul Minerva a prezentat previziunile pentru săptămâna aceasta. Zodiile de aer sunt trezite brusc de realitate, în timp ce cele de foc își fac prea multe griji.  

01 iul. 2020, 05:52
HOROSCOP Minerva. Ce zodii sunt lovite de noroc în prima săptămână din iulie

Horoscop Berbec

O săptămână bună pentru a adăuga o scânteie în viața ta. Dacă lucrurile au părut plictisitoare și că au stagnat în ultimul timp, este posibil să fii nevoit să infuzezi situația cu un pic de entuziasm. Adaugă fler și dinamism. Ia frâiele în propriile mâini și urmărește-ți activ obiectivele. Ai un puternic sentiment interior încotro trebuie să mergi. Ai încredere în instinctele tale și mergi în direcția care o simți, nu ezita. 

Horoscop Taur

Încerci să aduci lucrurile la realitate. Este o săptămână bună pentru consolidare și organizare. Când vine vorba despre chestiuni sentimentale și despre romantism, încearcă să nu fii atât de viclean. S-ar putea să oferi cuiva o soluție și numai pentru a-i testa  devotamentul. Este un moment important pentru tine. Probabil va trebui să fii cu picioarele pe pământ în loc să păstrezi lucrurile atât de ușoare și ambigue.

Horoscop iulie 2020. Cumpene şi dezamăgiri pentru 5 zodii! Fecioarele supuse la multe încercări! 

Horoscop Gemeni

Extreme este numele jocului acum, în special pentru tine. Săptămâna aceasta pune accentul pe acțiune. Tu ești cel la care trebuie să apeleze pentru a-și termina treaba. Nu aștepta nicio secundă ci ajută-i așa cum știi. Emoțiile curg și ești un izvor nesecat de forță și resurse interne. 

Horoscop Rac

Toate continuă să meargă bine personal și profesional. Te simți puternic și viguros, dar s-ar putea să descoperi că ești cam vag săptămâna aceasta. Este posibil ca mintea ta să nu aibă acuitatea obișnuită și poți fi ușor distras. Nu este o săptămână bună pentru a începe proiecte noi. 

Horoscop Leu

Anumite situații pot fi dificil de rezolvat astăzi, întrucât se amestecă cu partea emoțională. Ești neliniștit. Lucrurile încep fără a planificate și cu atenția necesară. Încearcă să nu îți faci griji prea mult. Propria îndoială este de natură să împiedice orice proiect. Ai încredere că lucrurile vor funcționa. Îndrăzneș-te doar. Joacă un rol activ în driblarea mingii în loc să o ții la picior.

Horoscop Fecioară

 Nu numai succesul propriu, dar și cel al celor din familie, te-ar putea aduce într-o anumită ipostază, la nivel emoțional. Este posibil ca mintea ta să caute posibilități de extindere viitoare, dintre care unele pot să nu fie chiar atât de viabile 

Citiți mai multe pe Huff.ro.