Horoscop Minerva: Cea mai norocoasă zodie a săptămânii, nu o afectează Mercur retrograd deloc

Zodia care face schimbări majore în viaţa sa în aceste zile. Minerva a realizat horoscopul pentru toată săptămâna.

18 ian. 2022, 21:41
Horoscop Minerva: Cea mai norocoasă zodie a săptămânii, nu o afectează Mercur retrograd deloc

Horoscop Minerva:

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de astrologul Minerva, pentru săptămâna în curs, 17-23 ianuarie 2022, multe zodii vor trece prin tot felul de transformări interesante. Va fi o săptămână în care unele dileme vor fi lămurite, în timp ce altele se vor adânci.

Berbecii sunt într-o poziție puternică, dar vulnerabilă la muncă. Relațional, viața lor amoroasă va fi plină de surprize și aventuri.

Horoscop Minerva. Zodia care va avea mai mult noroc ca niciodată în 2022
Taurii au schimbări neașteptate. Se confruntă cu perspective noi. Folosesc echipamente de ultimă generație pe care nu le-au folosit până acum. Trebuie să învețe cât de mult pot. Vor să experimenteze lucruri noi și nimic nu le va sta în cale.

Gemenii merg undeva cu trenul. S-ar putea să cunoască anumite persoane în călătoria lor. Le e recomandat să nu fie foarte timizi și nici extrem de cumpătați. Își fac prieteni noi.

Racii obțin informații importante de la prieteni sau cunoscuți. Totul ar trebui să funcționează bine. Trebuie să facă doar ceea ce trebuie, să analizeze totul mai atent.

Leii trebuie să lucreze așa cum au făcut până acum. Relațiile cu cei din jur vor fi deosebit de deschise și de calde. Viața lor se va schimba ușor mai ales de marți, 18 ianuarie, odată cu Luna Plină.

Fecioarele au muncit din greu și își găsesc și răsplata. Săptămâna e plină de idei creative. Luna Plină le aduce niște lucruri noi, în sensul că toate ideile lor vor forma un parteneriat creativ pentru a duce lucrurile la următorul nivel.

Balanțele au mintea în toate părțile. Le va fi destul de greu să înțeleagă concepte noi pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

Horoscop Minerva: Ghinioniştii anului 2022, ce zodii au un an cu multe cumpene
Scorpionii pot întâmpina situații neplăcute. Dacă vorbesc despre ei, s-ar putea să fie supărați. Le va fi greu să ierte anumite lucruri prietenilor.

Săgetătorii au atins recent un obiectiv mare, iar asta le dă o forță aparte. S-ar putea să se joace cu o serie de opțiuni pentru viitor. Nu vor fi siguri care e cea mai potrivită pentru ei.

Capricornii pot cere o mărire de salariu sau prezintă o idee de proiect. Cu ajutorul cuvintelor lor, vor obține exact ceea ce își doresc.

Vărsătorii poartă discuții interesante cu cei din jur. Vor îmbrățișa concepte inovatoare care duc la extinderea orizonturilor lor.

Peștii au dificultăți în a-și da seama ce vor cu adevărat. Orele suplimentare la locul de muncă s-ar putea să îi ajute să evolueze, a spus  Minerva au fost făcute pentru canalul de Youtube 6TV.