Horoscop Minerva: Conjuncţia Venus – Jupiter afectează toate zodiile. Probleme în cuplu, dar şi la job

Astrologul Minerva ne-a vorbit despre cum sunt afectate zodiile de conjucţia lui Venus cu Jupiter. Dacă unii nativi vor avea parte de multe beneficii, în special materiale, alţii se pot lovi de probleme în relaţiile sentimentale.

16 nov. 2017, 15:15
Horoscop Minerva: Conjuncţia Venus – Jupiter afectează toate zodiile. Probleme în cuplu, dar şi la job

Berbec

Îţi vei da seama că relaţiile adevărate se bazează şi pe compromisuri. Astfel, vei deveni mai sensibilă şi vei lua în considerare şi părerea jumătăţii tale. Deşi nu este de cele mai multe ori uşor, încearcă să porţi discuţiile deschis, să fii cât mai clară şi să eviţi astfel neînţelegerile de la început. Dacă nu vei face acest lucru, atunci aşteaptă-te şi la reacţii negative şi discuţii în contradictoriu.

Taur

Venus în conjuncţie cu Jupiter îţi va aduce multe momente tensionate în relaţia de cuplu. Astfel, vor apărea discuţii în contradictoriu, care te vor face să te gândeşti dacă acesta este viitorul pe care ţi-l doreşti alături de perechea ta. Atunci când vorbiţi, rar se întâmplă să o faceţi pe un ton adecvat. Amândoi aveţi reacţii exagerate şi vă enervaţi din orice lucru mărunt. Gândeşte-te bine la decizia pe care urmează să o iei şi ia în considerare şi părerea perechii tale.

Gemeni

Încearcă să nu îţi ignori perechea în această perioadă şi să îi spui tot ce ai pe inimă. Cu toţii avem momente mai proaste, iar acest eveniment îţi va strica cu totul dispoziţia. A avea o persoană cu care să poţi vorbi orice şi în care să ai încredere este un dar. Profită de acest lucru!

Rac

Venus în conjuncţie cu Jupiter te va ajuta să treci la o nouă etapă în relaţia de cuplu. Vei fi într-o dispoziţie excelentă şi îţi vei face perechea să zâmbească în orice moment al zilei. Încearcă să te bucuri de mai multe activităţi relaxante împreună cu jumătatea ta în această perioadă şi să profiţi de această influenţă benefică pentru a vă întări legătura.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com