Horoscop Minerva decembrie 2021. Zodiile care vor începe sau încheia relaţii, îşi vor schimba jobul sau vor cunoaşte persoane influente

Luna decembrie este o lună încărcată din punct de vedere astrologic. Tranzitele vor influenţa puternic sectorul relaţional, dar şi cel profesional.

23 nov. 2021, 16:51
Horoscop Minerva decembrie 2021. Zodiile care vor începe sau încheia relaţii, îşi vor schimba jobul sau vor cunoaşte persoane influente

Horoscop Minerva decembrie 2021. Puteţi întâlni persoane deosebite, care să vă fie de un real ajutor în viitor, puteţi semna contracte avantajoase cu angajatorii, puteţi începe sau, dimpotrivă, încheia relaţii. Minerva a dezvăluit, în emisiunea Exclusiv VIP, ce ne rezervă astrele în ultima lună a anului.

Horoscop Minerva decembrie 2021 BERBEC

Posibil să întâlnească pe cineva care să-i împărtăşească nu doar sistemul de valori, ci şi obiectivele, şi care să fie o persoană de încredere. Cuplurile din care fac parte Berbecii vor simţi armonia în viaţa casnică şi vor vedea că flacăra romantismului se poate reaprinde. Dacă eşti singur şi intri într-o nouă relaţie, să nu-ţi faci probleme, lucrurile se întâmplă aşa cum trebuie să fie.

Citeste si Horoscop Minerva decembrie 2021. Zodiile care vor începe sau încheia relaţii, îşi vor schimba jobul sau vor cunoaşte persoane influente

Horoscop Minerva decembrie 2021 TAUR

Este o lună bună pentru luarea câtorva decizii privitoare la viaţa sentimentală sau cel puţin la viaţa casnică. Şansele să fii prea ocupat sunt mari şi n-ai să apuci să te distrezi şi să te gândeşti la viitorul relaţiei tale. Nu te bloca într-o situaţie dificilă cu partenerul discutând anumite lucruri dacă vezi că relaţia nu merge. Mai bine pune-i punct acum şi aşteaptă pentru că va veni şi ceea ce trebuie să vină. La sfârşit de an, posibil să nu ai o dispoziţie excelentă, ba chiar să ai o discuţie aprinsă cu partenerul, generată de o problemă minoră.

Horoscop Minerva decembrie 2021 GEMENI

E o lună specială pentru voi deoarece veţi simţi dragostea care vă provoacă să navigaţi prin viaţă. Alături de noul sau vechiul partener veţi fi în vervă pe tot parcursul lunii. Acordaţi mai multă atenţie nevoilor partenerului şi fiţi mai generoşi de sărbători. Asiguraţi-vă că ceea ce simţiţi este pasiune şi iubire, nu altceva.

Horoscop Minerva decembrie 2021 RAC

S-ar putea să simţiţi că relaţia se schimbă şi că nu mai deţineţi controlul. Lucrurile între tine şi cel de care eşti atras se vor aprofunda până către sfârşitul anului. Această persoană va fi perfectă pentru tine pentru că are toate calităţile pe care le-ai fi putut dori. Romantismul de chat ar putea să vă facă viaţa interesantă, dar nu este o soluţie pentru cei aflaţi într-un cuplu.

Horoscop Minerva decembrie 2021 LEU

O lună bună dacă eşti părinte singur sau divorţat. Există şanse mari să întâlneşti pe cineva interesant, care să te iubească şi pe tine, şi pe copiii tăi. Compania acestei persoane te va ajuta să uiţi de relaţiile nereuşite, de partenerii care te-au rănit. Vei fi gata să mergi mai departe cu viaţa ta şi este posibil să fie o relaţie stabilă. Atenţie! Gelozia şi nesiguranţa pot crea blocaje când te aştepţi mai puţin.

Horoscop Minerva decembrie 2021 FECIOARĂ

Vei avea o lună romantică în care vei avea ocazia să întâlneşti pe cineva fermecător. Profită la maximum de această ocazie pentru a face ceva ce n-ai mai făcut demult, să iubeşti. Aşteaptă să ieşi la o întâlnire romantică cu cineva pe care-l cunoşti şi care s-ar putea să te trezească la realitate.

Horoscop Minerva decembrie 2021 BALANŢĂ

Viaţa sentimentală merge bine şi luna aceasta, întâlneşti pe cineva care îţi place. Dacă eşti căsătorit, nu lăsa partenerul să facă totul singur. Fii atent să nu existe declaje în comunicare şi neînţelegeri. Schimbările frecvente de dipoziţie ale partenerului pot avea un efect negativ, dar vezi ca nu cumva tu să fii la baza acestor blocaje.

Horoscop Minerva decembrie 2021 SCORPION

Este probabil că un prieten vechi să-şi exprime sentimente profunde. În această lună ai putea dezvolta un puternic sentiment de atracţie şi de plăcere pentru partenerul de viaţă. Interesul afectiv va genera un cadru neaşteptat, o relaţie neaşteptată. Trebuie să fie sigur că ceea ce simte e suficient de puternic pentru a transforma relaţia în ceva sublim.

Citeste si Horoscop 2022. Cele TREI zodii care îşi vor schimba relaţia cu familia. Relaţiile de cuplu trec prin cumpene în această iarnă

Horoscop Minerva decembrie SĂGETĂTOR

Cei care lucrează s-ar putea gândi să urmeze un masterat. Te preocupă modul în care îl vei frecventa: fizic sau online. O să-l frecventezi probabil online. Eventual, poţi discuta cu un consilier profesional, iar dacă vrei schimbarea locului de muncă, continuă să cauţi pentru că sunt şanse mari să găseşti.

Horoscop Minerva decembrie 2021 CAPRICORN

Este un moment potrivit pentru a începe să-ţi plăteşti datoriile. Veniturile vor creşte doar atunci când vei începe să acţionezi după ideile tale, pentru că eşti un foarte bun finanţist, ai fler financiar şi poţi să-ţi stabilizezi situaţia.

Horoscop Minerva decembrie 2021 VĂRSĂTOR

Îţi va fi foarte greu să-ţi dedici timpul unui partener, munca te poate ţine ocupat pe tot parcursul lunii. Cei singuri care-şi doresc dragostea e posibil să nu o găsească. Nu o vei găsi acum, dar întâlneşti oameni noi care pot avea asupra ta un efect extraordinar, în sensul de a vă ajuta, de a vă fi alături la greu.

Horoscop Minerva decembrie 2021 PEŞTI

Iubirea e o posibilitate reală încă de la începutul lunii deoarece partenerul ştie cum să se facă atractiv şi cum să organizeze o scenă, un joc în care tu să intri. Sfârşitul anului vă va prinde într-un cadru mirific, unde vă veţi simţi extraordinar de bine. Atenţie la contractele pe care le încheiaţi pentru că pot fi contracte care să vă asigure venituri pe o perioadă destul de lungă de timp.