Horoscop Minerva ianuarie 2018: Cine începe anul plin de bucurii, cine are parte de necazuri. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva ianuarie 2018. Pentru nativii Leu, ianuarie 2018 va fi un moment interesant. Acum, Soarele, care este stăpânul lui Leo, va a fi într-o poziție puternică și drept rezultat al acestui lucru, cei născuți în perioada acestui semn ar putea obține cu siguranță tot ceea ce vor, indiferent de domeniul. Ce se întâmplă cu celelalte zodii.

04 ian. 2018, 14:44
Horoscop Minerva ianuarie 2018: Cine începe anul plin de bucurii, cine are parte de necazuri. Previziuni pentru fiecare zodie

BERBEC – Prima lună a anului 2018 va fi începutul unui nou ciclu emoțional. Această perioadă de iarnă ne va oferi ocazia să reevaluăm multe lucruri legate de propriile principii, de atitudinile față de evoluțiile care se petrec în jurul lor. 

TAUR – Pentru Taur, prima lună a anului 2018 va fi o etapă destul de colorată și interesantă a vieții. În prezent, starea lor generală este foarte probabil să se schimbe atât de repede încât să nu înțeleagă imediat ce direcție vor urma, dar un lucru este clar – nu trebuie să se grăbească să ia decizii radicale. 

HOROSCOP IANUARIE 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: Zodia care porneşte ca uraganul de Anul Nou. Previziunile runelor pentru fiecare

GEMENI – Pentru Gemeni, prima lună a anului 2018 va veni cu o mulțime de descoperiri noi, dar trebuie amintit imediat că semnul lor nu va beneficia de o dinamică extraordinară, exclusivă. 

RAC – Încă din ianuarie anul viitor, nativii Rac vor fi însoțiți de succes, fără îndoială. Și pentru a se asigura că împrejurările și conjunctura îi favorizează, în funcție de dorințele lor, singurul lucru de care a nevoie acum este să facă un efort de voință. Cel mai important lucru este că stăpâna Racului, Luna, va fi deosebit de puternică și nu vor exista influxuri planetare care să le distrugă planurile. 

LEU – Pentru nativii Leu, ianuarie 2018 va fi un moment interesant. Acum, Soarele, care este stăpânul lui Leo, va a fi într-o poziție puternică și drept rezultat al acestui lucru, cei născuți în perioada acestui semn ar putea obține cu siguranță tot ceea ce vor, indiferent de domeniul. 

FECIOARĂ – Pentru Fecioară ianuarie 2018 poate fi o perioadă complicată, dar extrem de promițătoare, mai ales în ceea ce privește sentimentele și sfera relațiilor. 

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – previziuni generale

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI