HOROSCOP MINERVA IANUARIE 2020. Ce zodii sunt lovite de noroc în prima lună a anului. În Casa Dragostei apar probleme

HOROSCOP MINERVA IANUARIE 2020. Jupiter este în Capricorn de aproape o lună și îți aduce un sprijin din ce în ce mai mare de acolo de unde altă dată simțeai că ușile se închid sau că se ridică ziduri de netrecut. Dacă ai evitat să te confrunți cu o parte din trecutul tău, ar putea fi imposibil să faci asta și acum.

03 ian. 2020, 10:40
HOROSCOP MINERVA IANUARIE 2020. Ce zodii sunt lovite de noroc în prima lună a anului. În Casa Dragostei apar probleme

Berbec. Acum, după toate răsucirile și virajele, călătoria te-a dus în vârf. Stăpânul tău Marte se află în Scorpion până pe 4 ianuarie, apoi se mută în Săgetător și te vei află într-o fază puternică de transformare și revenire – personal, financiar, intim – așa că revendică puterea acolo unde te-ai simțit mai neputincios.

Taur. Jupiter, planeta creșterii și expansiunii, s-a alăturat lui Venus în Capricorn, extinzându-ți lumea, orizonturile și conștiința. Capricornul stpânește Casa a 9-a a temei tale natale, casă care  se ocupă de relații internaționale, călătorii, țări străine, culturi, limbi, educație superioară, drept, publicare și, la cel mai înalt nivel, spiritualitate.

Gemeni. În ultimul an, viața ta a fost supusă unor convulsii care au dus la alte opțiuni de bază. De asemenea, relațiile tale s-au extins, aducând în viața ta persoane semnificative. Ianuarie te va aduce la următoarea etapă de evoluție și la o analiză a perspectivelor în următoarele douăsprezece luni.

Rac. Ai lucrat din greu în ultimul an, oferind totul la locul de muncă sau în viața ta, dar și vindecându-te la un nivel profund. Pe măsură ce Jupiter și-a început călătoria prin Capricorn în sector relațional, pentru prima dată în doisprezece ani, ianuarie aduce o privire asupra următoarele douăsprezece luni.

Leu. Ești în centrul unor schimbări uriașe, care se desfășoară din clipa în care intri în ianuarie, aruncând o privire asupra temelor cu care te vei confrunta pe parcursul anului următor.

Fecioară. În ultimul an, ți-a sporit sentimentul de securitate. Acum, ianuarie vine și te provoacă săarunci o privire asupra următoarelor douăsprezece luni, în timp ce intri în următoarea etapă a vieții tale. 

Citeşte mai multe pe stiritv.ro

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI