HOROSCOP MINERVA IUNIE 2020. Luna în care se testează prietenii. Karma are multe feţe

Horoscop luna Iunie realizat de astrologul Minerva in exclusivitate pentru HUFF.ro Citește mai jos previziunile astrale pentru luna Iunie 2020 pentru fiecare zodie. Accesează link-ul de sub rezumatul zodie tale pentru a citi integral previziunile.

01 iun. 2020, 07:12
HOROSCOP MINERVA IUNIE 2020. Luna în care se testează prietenii. Karma are multe feţe

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Berbec. Lumea și parte din ea s-au schimbat dramatic în ultimele luni. În iunie îți intri în ritm, mai ales că 4 planete retrogradre își pot schimba viața cum nici nu te gândești. 

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI IUNIE 2020. Veşti bune, cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă. Previziunile RUNELOR

Soarele este în Gemeni primele trei săptămâni, evidențiind aspecte financiare, angajamentele apropiate și stima de sine. Luna plină în Gemeni din 5 iunie,  sugerează o transformare puternică într-o situație financiară sau relație intimă. 

Saturn este în Vărsător toată luna iunie, testând prietenii și limitând libertatea de mișcare. El, alături de Pluto, sentimentul de ziduri care trebuie eliminate și șansa de a reconstrui conexiunile și punțile de legătură. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Taur. Sunteți în elementul dvs. luna aceasta cu soarele care vă tranzitează semnul. Dar, cu trei planete care stau retrograd, inclusiv conducătorul vostru Venus, așteptați-vă evoluții majore care vă atrag pentru a vă reconsidera viața, cariera și direcția.

Pe 4 mai, soarele întâlnește Mercur în Taur, urmat de luna plină a Scorpionului pe a șaptea, aducând la lumină un moment de adevăr și relații semnificative. Acesta este sfârșitul unui ciclu, dar este o șansă de a aprofunda conexiunile care vă susțin visele și care vă oferă libertatea și securitatea dorită.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Gemeni. Soarele este în semnul tău pe măsură ce intri în iunie. Este acea perioadă a anului în care cobori în tine pentru a te odihni, a te reîncărca și întinerii în semn de mulțumire astrului diurn care este în semnul tău. 

Pe 3 iunie, Soarele face conjuncție cu Venus retrogradă și aduce mesaje, perspective, comunicări prin vise sau poate informații legate de lumea ta interioară. Ai încredere în istinctele tale. Pe măsură ce luna plină are loc în semnul tău pe 5 iunie, te afli la sfârșitul unui ciclu de muncă și va aduce modificări în rutinele zilnice sau poate trage un semnal de alarmă în ce privește sănătatea.  

Citeşte mai multe pe huff.ro