Horoscop Minerva: Marte este în Berbec, în casa carierei. Luna aduce infuzie de energie

Minerva, horoscop pentru perioada 21 - 26 mai. Astrologa Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.
Alina Costache
21 mai 2024, 06:03
Horoscop Minerva: Marte este în Berbec, în casa carierei. Luna aduce infuzie de energie

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 20 – 26 mai, în cadrul emisiunii Wownews, de pe Youtube.

Berbec

Așteaptă-te la un val de claritate mentală și la o chemare interioară, pe măsură ce Marte va face conjuncție cu sensul vieții, Nodul Nord pe 19 mai, și cu Chiron, rana spirituală pe 29 mai. Este o conștientizare a misiunii pe care o ai, cea de mentor, de vindecător sau de maestru. Obișnuiește-te cu mai multă responsabilitate și cu voința de a decide, chiar dacă asta te face neplăcut uneori.

Taur

Cu intrarea lui Jupiter în Gemeni, tu devii regizorul, vizionarul, epicentrul atenției. În noaptea de 25 spre 26 mai, Jupiter lasă semnul tău pentru a trece în Gemeni. Cu Soarele, Mercur, Venus și Uranus ești pregătit pentru o sărbătoare a minții și a sufletului. Luna Plină din 23 mai decide intenția pe care ai de gând să o urmezi. Ce a rămas nerezolvat e mai bine să lași în urmă!

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 mai 2024. 4 zodii cu aură divină, vor fi favorizate de astre. Altele păşesc pe gheaţă subţire

Horoscop Minerva: Gemeni

Taurul conduce tărâmul nevăzut al hărții tale, adică casa a XII-a, unde dorințele primordiale și pietrele nerafinate așteaptă să fie descoperite. Dacă te-ai simțit blocat de ceva vreme, cum ți-ai revenit ești gata să fii acolo unde te cheamă oamenii. Pe 23 mai, Luna Plină în Săgetător care are loc în casa parteneriatelor te duce acolo. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta!

Rac

Marte este în Berbec, în casa carierei. Cele două eclipse, de Lună și de Soare, din martie și aprilie ți-au ridicat mingea la fileu și ți-au sporit ambiția de a-ți valorifica numele și moștenirea. Ți-ai câștigat locul cu prisosință, iar acum trebuie să aștepți responsabilitățile care vin la pachet.

Leu

Luna mai aduce o infuzie de energie neașteptată în Taur, în casa a X-a a carierei. Cu entuziasmul vine și furia neliniștii, o expansiune rapidă, un potențial ce trebuie fructificat. Dacă mergi înainte te gândești pe cine sau ce să lași în urmă. Anihilează orice te trage înapoi, încheie orice contract care nu îți mai aduce nimic bun și eliberează-te pentru evenimentele care urmează.

Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024. Axa karmică este dereglată pe Casa Sănătăţii

Horoscop Minerva: Fecioară

Acumulezi destule până pe 25 mai, când Jupiter va intra în Gemeni și se va lansa într-un tur de forță care va dura mai bine de un an în casa a X-a a carierei, a ambiției și a afirmării publice. Treaba ta este să iei în considerare rolul pe care l-ai jucat până acum și rolul pe care știi că ești menit să-l joci mai departe. Obișnuiește-te să spui „da” atunci când apar oportunități.

 

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 mai 2024. 4 zodii cu aură divină, vor fi favorizate de astre. Altele păşesc pe gheaţă subţire

Balanță

Ai văzut adesea lumea din perspectiva altuia sau ai acționat ca o oglindă a celorlalți, dar planeta ego-ului și a sinelui se află în domiciliu în casa relațiilor de orice fel. Asta semnalează o revenire sănătoasă a tuturor acestor relații. Trebuie să te angajezi în noi moduri de a relaționa. Totul este menit pentru tine să fie o provocare.

Horoscop Minerva: Scorpion

Ce ai învățat despre relații în ultimul an? Cum crezi că te văd ceilalți și cum vrei tu să fii văzut? Din luna mai Jupiter a fost în Taur, în casa a VII-a a parteneriatelor și în opoziție cu semnul tău punând toate reflectoarele publice asupra ta. Fă nu doar planuri, ci aplică-le cu oamenii care te provoacă.

Săgetător

Ești pregătit să te afirmi prin rigurozitatea ta, doar că nu poți să faci acest lucru singur. Asiști la o nouă redistribuire de forțe în ceea ce privește colaboratorii și iubirea. Luna Plină din semnul tău te pune într-o lumină provocatoare. Vei fi văzut așa cum nu ai fost niciodată.

Horoscop Minerva: Capricorn

Marte, planeta focului, a energiei și a dorinței este în casa a IV-a familiei, a rădăcinilor și a temeliei psihologice. Aceasta este baza temei tale natale, miezul din care provine tot ce înseamnă acțiune și impuls. Treaba ta este să lucrezi cu ceea ce primești și nu să judeci.

Vărsător

Trecerea lui Jupiter în Gemeni ar putea avea de-a face cu o proprietate imobiliară sau chiar cu unul dintre copii, dar va aduce o mare schimbare în viața personală. Dacă stai să te gândești un moment vei recunoaște că ai fost pregătit pentru asta.

Horoscop Minerva: Pești

Peștii sunt un semn al emoțiilor, Gemenii al gândirii. Când planetele se deplasează prin Gemeni, ele transformă sentimentele intense în idei, în conversații și în posibilități neașteptate.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!