HOROSCOP MINERVA MARTIE 2020. Ce zodii vor avea buzunarele pline, ce zodii vor suferi din dragoste. Previziunile lunii

HOROSCOP MINERVA MARTIE 2020. Ai parcurs un drum lung, iar călătoria te va aduce în top în această lună. Oamenii sunt cu ochii pe tine – personal și profesional. Fii tu și condu prin exemplu personal și poți gravita automat unde dorești.

02 mart. 2020, 09:05
HOROSCOP MINERVA MARTIE 2020. Ce zodii vor avea buzunarele pline, ce zodii vor suferi din dragoste. Previziunile lunii

HOROSCOP MINERVA MARTIE 2020. Când Venus intră în Taur pe 4 martie, exersează grija de sine și iubește-te mai bine căci doar așa poți să atragi, să creezi și să fii deschis să primești ceea ce îți dorești.

Luna plină din Fecioară de pe 9 martie, evidențiază o situație creativă dar și probleme legate de dragoste și romantism. 

HOROSCOP 2-8 MARTIE 2020. Trei zodii vor vărsa lacrimi amare, trei zodii au o săptămână de vis

În schimb, Mercur retrograd care va reveni în Capricorn pe 17 martie, marchează un moment profesional de vârf. Poți avea, în secret, îndoieli cu privire la viitorul unei situații (poate profesionale), dar nu trebuie să te îndoiești de tine. Ai ce ai nevoie și sprijinul partenerilor care doresc să reușești. Reflectează ls ambițiile, viziunea sufletească și misiunea pe care o ai. Nu îți fie teamă să abandonezi aspirațiile pe care le-ai depășit, astfel încât să poți păstra potențialul. Nu trebuie să îți dezvălui toate secretele, ci să rămâi fidel integrității tale. 

Luna nouă în Berbec, de pe 24 martie, aduce șansa de a visa altceva. Și orice ai visa, poți avea încredere că universul l-a visat mai mare și mai bun.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Berbec Relațional

Cauți un partener de lungă durată sau doar următoarea legătură? Pe măsură ce Mercur, retrograd fiind, revine în Vărsător, poți conta pe subconștientul tău pentru a fii pe drumul tău. Să asculți vocea interioară nu este înnebunitor ci te face inteligent.

Stăpânul tău planetar, Marte, va sta în Capricorn până pe 30 martie și va intra în Vărsător pe 1 aprilie, așa că ar trebui să fii dispus să privești lucrurile în perspectivă, pe termen lung. 

Venus în semnul tău agresiv câteva zile, până pe 4 februarie mai precis, aduce o energie spontană și fierbinte vieții tale amoroase. Să ai răbdare cu cineva de care nu ești sigur nu este acum în puterea ta. Dacă ești respins, prima ta reacție este să pleci, dar pentru unii oameni merită să rămâi pe loc.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Berbec Profesional

Luna martie începe cu Mercur în Pești, ceea ce sugerează faptul că lucrezi mult în culise. Pentru a obține orice recunoaștere pentru munca ta, va trebui să îi informezi pe alții despre efortul depus.

Pe 6 martie Venus va intra în domiciliu, în Taur, iar puterea ta de atracție va fi puternică în următoarele 30 de zile. Vei avea oportunități să cunoști oameni noi și să faci conexiuni importante.

Luna plină din Fecioară de pe 9 martie aduce oportunitatea de a-ți asuma un risc financiar în afaceri. O investiție ar putea să dea roade, dar nu paria ferm pe asta, deoarece Mercur este încă retrograd și va aduce noi informații la lumină.

Luna nouă în semnul tău și în Casa 1 a personalității, din 24 martie spune că este timpul să declanșez operațiunea birou și să eficientizezi operațiunile.

Venus face trigon cu Jupiterpe 20 martie și cu Pluto și cu Marte pe 24 martie, deci fii conștient că ceea ce spui poate fi auzit și de alții. Evită oricum bârfele de birou. Pe de altă parte, este o zi bună pentru a-i anunța pe ceilalți ce treabă bună ai făcut.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Berbec Financiar

Vei contacta oamenii într-o varietate de moduri, fie față în față, fie la telefon, prin e-mail sau prin poștă. Mâna ta prietenoasă, va fi simțită și te poți aștepta ca oamenii din jurul tău să facă ceva mai mult decât să stea pentru a te ajuta în căutarea ta. 

Luna aceasta te vei concentra pe obiectivele tale și ar trebui să fii orientat către obiective financiare, clare și precise, dacă nu ai fi fost până acum. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; acum nu trebuie decât să faci pașii necesari pentru a ajunge acolo unde dorești să fii. Agenda îți va fi ciudat de plină în acest timp și vei avea parte de întâlniri, adunări sau petreceri la care să participi. Este imperativ să te prezinți la aceste evenimente și să te amesteci cu oamenii din domeniul tău. Deoarece șansele de a-i contacta este mare în acest timp și nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Berbec Sănătate

Mercur, planeta care stăpânește Casa de sănătate, aflat în Casa a 12-a, un sector la fel de spiritual ca și Casa a 8-a, doar că pe 2martie, datorită retrogradării va revenii în Casa a 11-a, a prietenilor și va face din acest moment unul de relaxare abia atunci când este posibil. Ai nevoie de această destindere ca să te reîncarci și poți apela și la meditație sau alte exerciții spirituale pentru a te simți mai liniștit, în general.

În timpul fazei retrograde a lui Mercur, este posibil să beneficiezi de evaluarea dietei și a oricărui supliment alimentar pe care îl iei. Problema este dacă sunt îndeplinite nevoile tale nutritive, ținând cont de nivelul tău de activitate și dacă nu, gândește-te să faci câteva schimbări strategice ale stilului tău de viață. Te-ar putea revitaliza.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI