Horoscop Minerva octombrie 2021. Toamna se numără iubirile şi necazurile. Suflă vântul în Casa Banilor

Potrivit previziunilor Minervei pentru luna octombrie 2021, urmează o perioadă în care multe lucruri vor fi schimbate. Există multe zodii norocoase.

02 oct. 2021, 20:56
Horoscop Minerva octombrie 2021. Toamna se numără iubirile şi necazurile. Suflă vântul în Casa Banilor

Horoscop Minerva octombrie 2021. 

Cunoscutul astrolog susține că vede lucrurile cu optimism și asta deoarece multe dintre planete sunt în semne zodiacale care asigură o oarecare stare de echilibru. Cu toate acestea, există și avertismente cu privire la anumite zodii, căci octombrie vine și cu câteva obstacole greu de trecut.

Predarea ștafetei de la era Peștilor la era Vărsătorilor a venit cu tot felul de probleme. Minerva spune că în anul 2023 vom reveni cât de cât la lumea cu care ne-am obișnuit înainte de pandemie.

Horoscop Minerva: Mușcă-ți limba! Ai putea ajunge într-o situație incomodă
Berbecii au ocazia să se integreze mai bine în anumite cercuri și să rezolve multe probleme. Se reînarcă și se reconectează la o anumită viziune. Profesional, luna este una de realizări.

Taurii își modelează realitatea cu fiecare gând. Cuvintele și faptele se vor potrivi mai bine ca oricând. Dorințele și aspirațiile le scot în față o prietenie care îi va ajuta mult.

Gemenii se pot confrunta cu anumite probleme în familie. Unii își renovează locuința sau fac tranzacții imobiliare.

RUNE pentru zodii, mesaj luna octombrie 2021. Adevaruri DUREROASE de la pietrele mistice

Racii vor afla care este drumul pe care îl au de urmat. Pe măsură ce Luna Nouă are loc pe 6 octombrie se apropie de o realitate mai sporită. Relațional, pot apărea confuzii. Până după 20 octombrie e bine să nu ia decizii din punct de vedere romantic.

Leii simt că sunt mai stabili și devin conștienți de valoarea de sine. Luna Nouă le aduce o reînviere miraculoasă în unele situații.

Horoscop Minerva octombrie 2021. Fecioarele au oportunități de creștere și de extindere. O relație poate atinge punctul culminant. Se face lumină în privința multor aspecte complicate ale vieții lor.

Balanțele se reconectează cu planul divin. Mercur în zodia lor le aduce claritate și profunzime.Scorpionii încep un nou ciclu în privința comunicării. Vor trăi mai intens unele relații chiar de la începutul lunii.

Săgetătorii se lovesc de anumite puncte de cotitură. Trebuie să știe că succesul nu înseamnă nimic dacă nu îl împărtășesc cu oamenii dragi lor.

Capricornii vor clarifica niște lucruri care au atârnat greu de destinul lor. La Lună Nouă, trebuie să fie atenți la problemele de acasă.

Horoscop Minerva octombrie 2021. Vărsătorii încep un proces de transformare uluitor. Pentru ei, este importantă legătura mentală cu cei din jur, mai ales în luna octombrie.

Peștii trebuie să evite supraalimentarea unor situații cu propriile nevoi. Se pot lovi de rupturi în relația lor. Le e recomandat să lucreze în echipă. Previziunile astrologului au fost făcute la Antena Stars.