Horoscop Minerva pentru 2022. Zodia care va da lovitura pe plan personal. Toate dorințele i se împlinesc!

Astrologul Minerva a venit cu previziunile astrale pentru 2022. Mai multe zodii vor avea parte de schimbări uriașe în anul care urmează.

26 dec. 2021, 20:31
Horoscop Minerva pentru 2022. Zodia care va da lovitura pe plan personal. Toate dorințele i se împlinesc!

Horoscop Minerva pentru 2022. În anul tigrului mulți nativi vor începe să descopere noi lucruri și oamenii.

Horoscop Minerva pentru 2022. Iată și tu ce trebuie să știi pentru anul care va veni

Berbec

Berbecii se vor bucura de un an productiv, frumos și interesant, fiindcă karma se schimbă. Se vor bucura de stabilitate în multe domenii și în sfârșit, vor simți că sunt apreciați și iubiți. Este un an în care își vor îndeplini visurile, dar vor munci foarte mult pentru ele. De asemenea, își vor da seama că din punct de vedere intelectual pot obține foarte multe rezultate.

Citește și: HOROSCOP pentru sfârșit de decembrie 2021! Zodiile care dau lovitura la final de 2021! Vor avea parte de surprize care mai de care mai frumoase!
 

Taur
În primăvara anului 2022 taurii își vor rezolva câteva probleme legate de prieteni sau oameni foarte apropiați. În anul tigrului acest nativ își poate îndeplini un vis măreț și chiar poate pune capăt unor conflicte. Astrologul spune că norocul îi însoțește în special în luna iunie, iulie și august. În această perioadă se pot schimba multe lucruri în viața lor și dreptatea este de partea lor.

Gemeni
Gemenii pot trece prin momente de incertitudinea în prima jumătatea a anului, când nu vor ști ce să facă cu o persoană sau cu o problemă. Din fericire, în primăvară lucrurile se mai calmează și acest nativ obține stabilitatea de care are nevoie, chiar dacă pot să mai apară probleme. De asemenea, multe proiecte pot rămâne în anul 2022 vise neîmplinite, dar sunt și câteva proiecte care foarte rapid se dezvoltă.

Rac
În prima partea a anul 2022, racii vor fi mai leneși și vor evita foarte multe lucruri, dar în primăvară energia și dispoziție bună revine la ei. Datorită faptului că vor comunica mai mult și vor fi mai activi, pot obține câteva lucruri extrem de importante. De asemenea, își pot îndeplini și câteva vise. Astrologul recomandă ca acest nativ să evite triunghiurile amoroase, fiindcă pot fi extrem de periculoase pentru viitorul lor.

Citește continuarea aici.

Citește și: HOROSCOP RUNE 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Noutăţi de la pietrele mistice pentru ultima săptămână din an