Horoscop Minerva pentru luna martie. Ce ne rezervă astrele în prima lună de primăvară

Martie 2019 este o lună palpitantă. Prima parte a lunii este cea mai bogată în oferte, iar partea a doua a lunii este mai complexă și mai puțin expansivă.

27 feb. 2019, 18:08
Horoscop Minerva pentru luna martie. Ce ne rezervă astrele în prima lună de primăvară

Berbec

Prima săptămână din martie 2019 este palidă în materie de relații, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărțișorului.

Totuși, îți poți făuri speranțe pentru 8 Martie și toate celelalte zile până la sfârșitul lunii.

Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare, fiindcă la 20 martie ajunge în Berbec și Soarele, stăpânul casei pasiunii și a sexualității.

Taur

În martie, Taurii se pot baza pe Marele Benefic, Jupiter.

Totuși, nu este cazul să visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Vărsător.

Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apar în a doua jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situații ivite.

Până atunci, însă, bucură-te de prima parte a lunii, care îți poate aduce împliniri frumoase în plan relațional!

Gemeni

Ai inițiativă, acționezi, decizi, te străduiești să faci ceva pentru cuplu, pentru partener(ă).

Oricum, Marte pune sarea și piperul, fiindcă în rest, prognoza este excelentă: Mercur, stăpânul Gemenilor, se află pe tot parcursul lunii martie în case bune și norocoase.

Toată luna martie este favorabilă realizărilor comune.

Citeşte mai mult pe huff.ro