Horoscop Minerva. Pluto va fi în conjuncție cu Venus în casa a opta, zodia care va ajunge la fundul sacului în iulie

Berbecii necăsătoriți au șanse mari să își unească destinele. De asemenea, norocul le bate la ușă și din punct de vedere financiar, spune Minerva.

25 iun. 2023, 09:20
Horoscop Minerva. Pluto va fi în conjuncție cu Venus în casa a opta, zodia care va ajunge la fundul sacului în iulie

Horoscop Minerva vară 2023 Gemeni. Pluto va fi în conjuncție cu Venus în casa a opta, așadar vor fi probleme pe plan fizic, dar și financiar. Marte retrograd de la începutul anului le-a creat multe probleme de sănătate. Vor apărea probleme de comunicare cu cei din familie. Se închide o perioadă de stres pentru ei, ceea ce este o veste bună.

Horoscop Minerva. Balanța și Capricorn, printre zodiile norocoase pe plan financiar

Nativii din Rac au ocazia să învețe și să înțeleagă ce fel de schimbări au loc în jurul lor și în viața lor. Se vor bucura de cea mai bună stare financiară. Pot câștiga comisioane neașteptate dacă lucrează în domeniul imobiliar. Foarte important pentru ei este că familia le va fi alături în tot ceea ce fac.

Previziuni RUNE pe ZODII, 26 iunie – 2 iulie 2023. Runa FEHU aduce bunăstare, dar atenţie la Eihwaz. Noutati de la pietrele mistice!
Horoscop Minerva vară 2023 Leu. Nativii din Leu au așteptat cu sufletul la gură anul 2023. Soarele este în casa a șasea, casa relațiilor cu colegii de muncă, a animalelor mici (poate își cumpără un câine, o pisică). Dar este și casa obiectelor găsite. Cei din Leu au “marele” dar de a-și face dușmani din cauza felului lor tranșant de a fi. Vor apărea oportunități în carieră. În toamnă, starea financiară va exploda pentru ei.

Fecioară
E un semn care de câțiva ani a fost într-un con de umbră astral. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la problemele de sănătate, să conștientizeze că au probleme și să nu amâne vizitele la medic. Cei care au afaceri, vor avea șanse de progres. Spre sfârșitul verii se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Balanță
Au ocazia să achiziționeze o locuință sau autoturismul pe care și-l doresc. Starea lor financiară va crește și vor depune mult efort în domeniul de activitate. Pot apărea greșeli în timpul aplicări unor terapii. Sau trădări din partea unor avocați, dacă au vreun proces. Luna viitoare vor veni bani din surse necunoscute. Există posibilitatea să primească o moștenire.

Horoscop Minerva vară 2023 Scorpion
Revin relațiile de înțelegere cu colegii de la locul de muncă. În viața profesională vor experimenta tot felul de blocaje și probleme. S-ar putea să-și schimbe locația, să se mute, lucru ce le va plăcea. Nativii Scorpion trebuie să aibă în vedere accidentele de orice natură, de mașină, casnice etc.

Minerva spune că o zodie ajunge în pragul divorțului. Deși bifează succese pe alte planuri, își strică relația acasă, iar lucrurile nu se mai pot rezolva. 

Nativii acestei zodii își pot strica relația și poate să ajungă chiar și în pragul divorțului. Asta e valabil pentru cei care sunt într-o relație și care aleargă după succes. De cealaltă parte, Berbecii necăsătoriți au șanse mari să își unească destinele. De asemenea, norocul le bate la ușă și din punct de vedere financiar. Au șansa să își achiziționeze o nouă proprietate. Iar spre finalul verii dau marea lovitură. De abia din toamnă, lucrurile se aranjează și devin mai liniștite în cazul lor.

Horoscop Minerva vară 2023. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

”Vor ajunge să aibă succes, dar anul vine cu mai multe contemplare. În a doua jumătate a anului 2023, nu vor reuși să ignore nimic din ce se întâmplă în jurul lor și pot să strice relațiile.

Cei necăsătoriți s-ar putea să se căsătorească. În iunie își pot cumpăra o proprietate nouă. În iulie și august își vor îngenunchea adversarii. În septembrie și octombrie abia vor mai avea timp să respire de ocupați ce sunt”, a afirmat astrologul.

Pentru Tauri, Minerva anunță probleme financiare mari. Cei născuți sub acest semn zodiacal riscă să fie înșelați și să piardă bani.. Ar fi bine să fie atenți la ce împrumuturi fac, dar și oferă.

De asemenea, atenție mare la starea de sănătate. Pot avea o surpriză neplăcută pe acest plan, în perioada care urmează. ”Situația lor financiară s-ar putea deteriora din cauza creșterii cheltuielilor sau ar putea deveni victima unor înșelăciuni. Feriți-vă să dați bani împrumut. Din iunie, ar trebuie să fie mai atenți la sănătate. S-ar putea confrunta cu o tensiune mentală.

Stresul legat de muncă și de factorii externi ar putea avea un impact masiv asupra lor. Se poate afla despre ei că suferă o boală, lucru pe care l-au ascuns. Va fi șocul vieții lor. Partea interesantă e că pot să se mute într-o altă localitate”, a adăugat Minerva.