Horoscop Minerva, săptămâna 3 – 9 decembrie 2017. Încep surprizele pentru mai multe zodii! Leii, mare atenţie!

Horoscop săptămânal Minerva. Săptămâna care urmează va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

02 dec. 2017, 14:47
Horoscop Minerva, săptămâna 3 – 9 decembrie 2017. Încep surprizele pentru mai multe zodii! Leii, mare atenţie!

BERBEC

Cu excepţia zilelor de 7, 8 şi 9 decembrie, aş spune că tot ce vor întreprinde aceşti nativi va avea o finalitate sigură. Ar fi bine ca stările lor interioare să nu altereze această promisiune.

În ultima zi a săptămânii li se întâmplă tot felul de lucruri, care de care mai ciudate. Sunt comunicativi până la exasperare și le sugerez să sară peste detalii şi să privească imaginea de ansamblu. Plăcerea de a fi remarcaţi şi, mai ales, de a fi primii este cel mai mare premiu, aşa că nu vă sfiiţi să lăudaţi un nativ Berbec dacă merită.

Există foarte mult dinamism în relaţiile lor și le este recomandat să permită iubirii să înflorească natural săptămâna care vine. Vor fi foarte activi sexual. Dacă îşi doresc un copil, acum îl pot planifica fără probleme. Berbecii singuri vor putea găsi dragostea mai aproape decât cred.

Oricum, inima lor va bate mai repede şi, în acelaşi timp, vor trăi experienţe inedite. Îşi doresc ca iubita/ul să le ofere echilibrul emoțional de care au nevoie în viața lor.

Să fie foarte atenţi, ei fie idolatrizează persoana, pe care o văd imaculată, fără vicii, cea mai frumoasă, cea mai cuminte, cea mai originală, cea mai deşteaptă, cea mai cea…, fie o ignoră, o tratează cu brutalitate, o agresează verbal.

Pentru unele cupluri, săptămâna aceasta există riscul separării . Și amenințarea persistă şi în perioada următoare, până în preajma Crăciunului.

Dacă sunt singuri şi întâlnesc pe cineva, lucrurile se pot precipita incredibil. Există posibilitatea ca, până să realizeze ce vrea acea persoană sau ce îşi doresc ei, să se pomenească într-un angajament pentru care nu erau pregătiți. Deci, din punct de vedere afectiv şi emoţional, aş sugera cumpătare.

Există un risc, fireşte, minim ca femeile Berbec să işte o serie de conflicte la locul de muncă. Sau chiar să intre în conflict cu un şef şi, de aici, o adevărată nebunie care se poate încheia cu pierderea locului de muncă pe 8 decembrie.

Nemulţumiri la locul de muncă sunt, dar nu în măsura în care să pornească o revoluţie, deci să fie atenţi ce fac. Unii Berbeci vor începe să creadă că trebuie să schimbe slujba şi vor începe să caute. Eu le spun să mai aştepte câteva săptămâni, dacă vor să le fie chiar bine.
Sâmbătă, astrele îi avertizează să îşi controleze ieşirile şi impulsivitatea faţă de colegi şi chiar față de şefi.

Mai bine să o folosească pentru a-şi dezvolta imaginația şi să aprofundeze o serie de cunoștințe. I-aș sfătui să citească, să învețe ceva nou.

Financiar, aş spune că stau nesperat de bine. Posibilă promovare la locul de muncă, încă de la începutul săptămânii. Afacerile vor prospera. Mai mult, au și șansa să dezvolte noi abilități legate de muncă. Banii pot veni prin tranzacționarea unor acțiuni și obligațiuni. Instinctul de cumpărător este foarte bun, dar fructificaţi-l abia după 25 decembrie.

Nu aş spune că se confruntă cu vreo problema serioasă de sănătate. Eventual, să fie atenţi la ceea ce mănâncă, să nu facă vreo toxiinfecţie alimentară. Trebuie să învăţe să își gestioneze volumul de muncă şi să mănânceinteligent. Este important să își păstreze puterea emoțională, lucrând pentru un mediu familial relaxat.

TAUR

Atmosfera săptămânii este calmă, dar se va dinamiza de miercuri încolo. În sensul bun al cuvântului! Cariera este un fel de fundal pe care se desfăşoară toate evenimentele.

Sunt oportunități de călătorie atât în ţară, cât și în străinătate. Iar iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este și ea importantă, dar nu sunt absolut necesară.

La începutul săptămânii, Taurii simt că nu sunt în apele lor. Nicio problmemă, să trateze inapetenţa ca pe ceva trecător. Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg, acum au ocazia să-şi arate secretele. I-aşi sfătui să improvizeze cât mai mult, să fie jucăuşi. Vor găsi elementul estetitc în orice acţiune şi asta îi face să deţină controlul.

Pasiunile lor vor ieşi la iveală năvalnic, stimulaţi de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar. Îşi pot pune în valoare ideile abia spre sfârşitul săptămânii. Până atunci vor observa, vor analiza şi vor încerca să facă faţă problemelor profesionale.

Din punct de vedere sentimental, se bucură de stabilitate. Comunicarea funcșionează, ca niciodată, fără cusur. Doamnele sunt extrem de punctuale şi de precise în ceea ce îşi doresc.

Nativii vor pune sub lupă relaţiile actuale. Despică şi firul firului în patru, iar partenerii lor nu vor suporta tensiunea. Nu le-aș sugera sugerez să ia nicio decizie – căsătorie, separare sau conceperea unui copil, deoarece nu sunt pregătiţi pentru asta deocamdată.

Le-am mai spus că ei trebuie să permită relaţiei să sporească, să crească, nu să o tensioneze prin gesturi brutale – posesivitate, gelozie, control ş.a.

Profesional, auspiciile sunt bune, tot pentru femei. Ele dau un sens muncii de rutină bine făcute. Bărbaţii sunt mai pragmatici şi mai materialişti.

Oricum, zile excelente pentru o evoluţie profesională peste aşteptări – 4, 5, 6 decembrie pentru femei şi 7 decembrie pentru bărbați.

În mod special, sunt favorizaţi cei tineri care au şansa unor deplasări în care vor da dovadă că sunt pregătiţi temeinic pentru ceea ce fac. Este vorba despre profesii care cer îndemânare şi răbdare, capitol la care nativii Taur sunt aşi.

Avantajate profesii ca optician, bijutier, proiectant, arhitect, restauratori de artă, ebenişti, farmaciştii care lucrează în laboratoare, neurochirurgii şi chirurgia microintervenţionstă, specialişti în domeniul transplantului, repet profesiile care cer atenţie, migală şi răbdare.

Răsplata financiară este pe măsură şi presupune şi o serie de venituri din domenii conexe, cum ar fi slujbele part time. Pentru unii, poate fi vorba şi despre o moştenire pe care o aşteptau sau de una de care habar nu au. Sau chiar poate veni o mărire de salariu.

Trebuie să fie atenți la capitolul sănătate. Sunt posibile crize renale, cistite, afecţiuni ale tractului genito-urinar.

GEMENI

Ziua de luni, 4 decembrie, vine cu oportunităţi pe care ei le aşteaptă de foarte multă vreme. Inclusiv oportunităţi financiare. Totul este ca Gemenii să ştie cum să le materializeze.

Cineva ar putea interpreta greșit mesajele lor, așa că trebuie să fie atenți cui și cum se adresează, să nu iasă altă minune. Mai există și varianta ca ei să înțeleagă eronat ceea ce li se propune sau li se spune.

Brusc, ar putea simți nevoia să se implice în acțiuni de voluntariat în ideea de a-i ajuta pe cei în suferință. Să-și urmeze calea și vor vedea unde îi va duce. Dacă își doresc să cunoască pe cineva, ar putea fi deschiși la noi cunoștințe 8 și pe 9 decembrie.

Pentru ei, socializarea este asemenea unei guri de aer. Tot așa cum prietenii sunt cei mai importanți în viața lor.

Vor fi romantici cum nu au mai fost de multă vreme. Vor înțelege că nu este nevoie de compromisuri pentru o viață în doi. Chiar dacă vor fi câte unii care vor încerca să le bage bețe în roate, vor găsi resursele necesare să le depășească.

Cei singuri vor avea multe ocazii de a-și întâlni jumătatea (nu neapărat sufletul pereche!). Mai repede decât se gândesc, relația ar putea evolua spectaculos.

Cei care au deja o relație vor face progrese. Vor înțelege că viața în doi este mult mai ofertantă decât aventurile de o seară sau că relația trebuie să treacă la un nivel superior, la oficializarea sau chiar la legalizarea ei.

Cei căsătoriți se pot confrunta cu probleme de tipul soțul/soția plictisiți să tot aștepte să se întâmple ceva. Și-atunci, să-și găsească bucuria în brațele altcuiva. Zilele de 5, 7 şi 8 decembrie sunt excelente.

Casa profesiei este liberă de tensiuni. Acum, pot pune în practică ideile despre care vorbeam acum 2 – 3 săptămâni.

Faptul că ideile acestea se vor materializa mai repede și vor aduce şi recoltă le va lumina sufletele şi le va exalta imaginaţia. Asta nu este rău, dar nici nu este bine pentru un Gemeni. Nu de alta, dar le pot veni alte idei şi pot abandona lucrurile pe care le-au început și la care au trudit deja. Atenţie la zilele de 7 şi 8 decembrie.

Financiar, se întrevede o creștere a fluxului de bani după 6 decembrie. Apoi, trendul va fi ascendent toată luna. Posibile probleme cu partenerul de viață pentru cheltuieli aparent nejustificate sau pentru imprumuturi făcute la voia întâmplării.

Sunt lucruri care pot tensiona atmosfera în familie. De fapt, banii sunt cheltuiți mai mult pe obiecte de uz personal și nu pentru amândoi.

Ca sănătate, ziua de 8 sau cea de 9 decembrie poate fi problematică prin predispoziţia la crize biliare, pentru cei care ştiu că au probleme cu aşa ceva. Respectarea unui regim de viață regulat și puțină mișcare nu strică. Săritul peste mese se va dovedi, în timp, dăunător.

RAC

Pentru aceşti nativi se deschid porţile inimii, ale profesiei şi ale studiului. Ordinea este aleatorie. Vor fi pe cont propriu, gata să-și reevalueze viața și să trăiască pentru ei. Trebuie să echilibeze această libertate pe care și-o asumă cu deschiderea și talentul lor social pentru a-și atinge obiectivele.

De asemenea, spiritualitatea le va capta atenția săptămâma aceasta. Vor privi în ei și vor petrece ceva vreme prospectând cotloanele sufletului. Vor analiza evenimente din trecut în încercarea de a corecta din greșeli.

Cum atmosfera s-a degajat, nativii Rac simt nevoia să se manifeste, să se deschidă, să vorbească, să socializeze, să se pună de acord. Acum, vor să repare ce mai pot repara, fac planuri, vor curăţenie de sărbători.

Eu le-aş sugera să o lase mai moale, să se bucure de viaţă şi să se pregătească de sărbători. Nu este nimic rău în ceea ce îşi propun, doar că se vor apuca de mai multe deodată şi mi-e că nu vor termina nimic sau se vor bloca în propriile lor dorinţe.

Bineînţeles, afectivitatea lor este debordantă şi fac cum procedează mai mereu: îi sufocă cu dragoste pe cei pe care îi iubesc. Ca să evite acest lucru, îi sfătuiesc să fie precişi, dar nu extraordinar de îngăduitori, atenţi la ce se petrece în familie, dar nu posesivi. Și nici să nu încerce să-şi impună punctul de vedere.

Analiza obiectivă, atât cât pot fi ei de obiectivi, îi va ajuta să înțeleagă ce trebuie să facă.

Pe durata acestui proces de evaluare lăuntrică, nativul Rac se va conecta cu Forța Interioară care îi va da încrederea și forța de a duce o viața complet nouă. Există pentru acești nativi o lecție de viață ascunsă în jurul lor, nu trebuie decât să o vadă.

În familiile în care soţia sau mama este un nativ Rac, acum s-a instalat armonia. Se înţeleg unii cu ceilalţi aşa cum le place lor.

Profesional, continuă cascada de schimbări de la locul de muncă. Ei înşişi ar putea să schimbe serviciul sau direcţia şi asta nu e rău deloc. Unii pot decide că varianta cea mai bună este munca pe cont propriu. Zile mai grele vor fi 7 şi 8 decembrie.

Financiar, îi sfătuiesc să reorienteze şi să regândească bugetul dacă doresc să nu intre într-o dificultate. Intuiția lor financiară este formidabilă și, dacă acționează în concordanță cu intuiția și cu ceea ce își doresc, au toate șansele să obțină banii pe care îi vor.

Atenţie la glicemie, să consume lichide pentru a preveni tensiunea şi să mănânce puţin şi des. Vor cheltui pentru condiția fizică, iar doamnele vor fi ispitite de saloanele de înfrumusețare.

CITEŞTE MAI MULT ÎN REVISTA TEO