Horoscop Minerva, urzeala astrelor. Zodia urmărită de karma grea, vin cheltuieli pe bandă rulantă şi conflicte majore în relaţie

Astrologul Minerva aduce previziuni importante pentru această vară, dezvăluind impactul planetei Venus asupra fiecărei zodii în parte și modul în care ne va afecta până pe data de 15 august.

16 iul. 2023, 22:06
Horoscop  Minerva, urzeala astrelor. Zodia urmărită de karma grea, vin cheltuieli pe bandă rulantă şi conflicte majore în relaţie

Horoscop Minerva. Astrologul oferă previziuni importante pentru această vară cu o ocazie specială. Ea explică impactul planetei Venus asupra fiecărei zodii în parte și cum ne va afecta până pe data de 15 august.

Perioada verii aduce numeroase surprize pentru fiecare zodie.  Astrologul Minerva aduce previziuni astrale pentru următoarele patru săptămâni și discută despre modul în care zodiile vor fi afectate în această perioadă.

Horoscop amoros. Zodiile ale căror relaţii „se răcesc” în această vară. Nodurile Destinului sunt implacabile!
Ea va prezenta aceste previziuni în emisiunea „Urzeala astrelor”, oferind informații despre evenimentele astrale în desfășurare și horoscopul pentru fiecare zodie.

Astrologul Minerva face previziuni legate de evenimentele astrale din perioada mijlocului lunii iulie până pe 15 august. Aceasta detaliază modul în care retrogradarea planetei Venus va afecta fiecare zodie începând cu data de 23 iulie și semnificația acestei retrogradări. De asemenea, se discută despre schimbarea semnului Nodurilor lunare care va avea loc pe 22 iulie.

Minerva abordează subiectul retrogradării Venus și schimbările pe care aceasta le va aduce în viața nativilor. Relațiile pot ajunge la final, iar mulți oameni pot realiza că nu erau fericiți în trecut. Se analizează greșelile și situațiile, iar în cele din urmă se iau decizii importante.

„În noapte dinspre 22 spre 23 iulie, va porni Venus în sens retrograd, până pe data de 4 septembrie. Vom avea o perioadă de aproximativ două luni, în care aș spune că trebuie să fim foarte atenți. De ce? Pentru că va urma luna august, ea fiind destul de grea pentru că va retrograda și Mercur, pe 23 august și va reveni în mers direct abia pe data pe 15 septembrie. Deci două planete vor fi retrograde peste vară, adică iubirea, banii și gândirea. La Venus, trebuie să știți că la fiecare optsprezece luni, ea oferă o resetare de 40 de zile. Aveți timp 40 de zile să vă gândiți ce nu a mers bine într-o relație, ce a mers bine. Să faceți o distincție clară între ele și să luați decizia pe care o doriți. Multe relații zic eu, în această perioadă, se vor încheia. În acel moment este cazul să renunțați și să mergeți mai departe”, a explicat Minerva, la WOWnews.

Horoscop Minerva. Nu cheltuiți până la finalul lunii septembrie

Astrologul Minerva oferă un sfat important privind gestionarea cheltuielilor în contextul retrogradării planetei Venus, subliniind că acesta nu este un moment favorabil pentru investiții. Cu toate acestea, există situații în care impactul retrogradării lui Venus asupra finanțelor poate fi mai puțin semnificativ și excepții de la această tendință generală. Astrologul Minerva încurajează oamenii să fie mai atenți și să analizeze cu precauție deciziile financiare în această perioadă astrologică specifică.

„În esență, Venus reprezintă dragostea și relațiile de iubire, dar și zona financiară. Este unul dintre motivele pentru care am spus tuturor să aveți mare grijă ce faceți cu banii dumneavoastră. Nu este o perioadă de investiții mari, dar nu este o regulă generală.

Ceea ce vă spun eu sunt generalități, este în funcție de harta natală a fiecăruia dintre dumneavoastră. Puteți unii să fiți foarte bine susținuți. Venus fiind retrogradă, lucrurile s-ar putea să treneze, să meargă un pic mai greu, dar în direcția în care doriți.

Previziuni rune 17-23 iulie 2023. Thurisaz, runa haosului, aduce probleme, Fehu ne umple conturile. Noutati de la pietrele mistice!
Cei care aveți un Venus retrograd destul de stresat, de prost aspectat, acestora vă spun să stați cuminți și să nu cheltuiți până la finalul lunii septembrie”, a mai precizat astrologul Minerva, în emisiunea „Urzeala astrelor”

Horoscop Minerva. Lună Nouă pe 17

Astrologul Minerva a comunicat că în data de 17 iulie va avea loc un eveniment astronomic deosebit de semnificativ: fenomenul de Lună Nouă. Această etapă astrală este considerată de mare importanță din perspectiva astrologică.

„Pe data de 17 vom avea parte de fenomenul de Lună Nouă. După cinci zile Venus va intra în retrogradare. Ea intră pe o creștere de energie lunară, de energie afectivă. Mai mult ca oricând, intrând Venus în retrogradare ne va provoca să vadă dacă știm să luăm decizii vis-a-vis de viața noastră personală, de o afacere pe care urmează să o încheiem, dacă știm ce să facem în cazul în care ni se va pune un contract în față și va trebui să îl semnăm.

Toate aceste lucruri, mergând către evoluție. Totul ține foarte mult de evoluția noastră”, a mai transmis Minerva, la WOWnews.