Horoscop Minerva. Zodia care va avea totul la picioare în această săptămână

Horoscop săptămânal Minerva 23-29 mai 2022. Viața Taurilor cunoaște valențe neașteptate, Racii își asumă noi responsabilități, ce se întâmplă cu toate zodiile.

24 mai 2022, 00:21
Horoscop Minerva. Zodia care va avea totul la picioare în această săptămână

Horoscop Minerva Berbec
Săptămâna ta începe într-o notă pasională. E momentul să pui în practică niște planuri mari, chiar dacă implică și sacrificii. Merită! Vei fi foarte ocupat în următoarele săptămâni. Deși s-ar putea să nu te concentrezi foarte mult, vei fi totuși foarte popular. Urmărește cu atenție fluxul financiar – ar putea apărea unele întârzieri.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Taur
O perioadă grozavă pentru transformare. Se resimt încă influxurile trigonului Soare – Pluto de luna trecută. Viața ta cunoaște valențe neașteptate miercuri. Ești capabil să vezi toate posibilitățile dacă depui puțin efort, așa că investește în tine. Este un moment bun pentru a te concentra pe stima de sine și pe ceea ce poți face pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop eveniment: MARTE in BERBEC 2022. Gata cu scuzele! Unde aduce Marte DINAMITA in viata ta, in functie de zodie!

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Gemeni

Săptămâna ta aduce o creștere majoră a încrederii deoarece Soarele intră în zodia ta vineri. Acum este un moment minunat pentru a încerca să înveți ceva nou sau să-ți folosești inteligența pentru a cunoaște oameni noi. Îți poți reface imaginea, așa că alege cu grijă ce vrei să spui și ce vrei să faci.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Rac
Este un moment bun să-ți urmezi pasiunile, indiferent unde te duc ele, deoarece Marte este încă conjunct cu Neptun în sectorul drumurilor lungi. Deși nu este un moment ideal pentru călătorii, poți începe să-ți faci planuri de a călători.Te-ai putea simți puțin epuizat emoțional și mental. Situațiile sociale îți pot epuiza bateriile emoționale, așa că stai acasă și concentrează-te pe tine și relaxează-te.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Leu
Săptămâna ta decurge într-o notă responsabilă. Îți asumi noi responsabilități la locul de muncă, așa că va trebui să-ți schimbi obiceiurile pentru a crește productivitatea, cum ar fi eliminarea tuturor lucrurilor care te distrag. În următoarele câteva săptămâni, puteți întâlni oameni noi care să te ajute să faceți conexiuni importante, venind cu idei creative. Concentrează-te pe visele tale!

Horoscop rune. DAGAZ aduce prosperitate, ce zodii au o saptamana binecuvantata!

Horoscop Minerva Fecioară

Este o zi ideală pentru face publică o nouă relație sau un proiect personal. De asemenea, poate crea parteneriate de succes, atât pentru afaceri, cât și pentru plăcere. Începi să faci niște mișcări majore în carieră. Soarele din zona ta de carieră te va încuraja să te concentrezi asupra imaginii tale publice. Este timpul să-ți actualizezi profilul online, să îți verifici CV-ul și să te afirmi în carieră pentru a fi recunoscut.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Balanță
Folosește-ți cuvintele, mai ales când vine vorba de relațiile tale importante. Discuți tot felul de lucruri pe care le-ai amânat cu partenerul/partenera. Fie că îți îmbunătățești relația sau negociezi un contract,  va trebui joci cu toate cărțile pe masă pentru a obține ceea ce dorești.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Scorpion
Totul este mai bine când lucrezi împreună cu ceilalți. Joi, va trebui să formezi un parteneriat puternic care îți poate crește șansele de a fi auzit. Trebuie să faci parte dintr-un colectiv dacă vrei să vezi schimbările pe care le căuți. De fapt, unele schimbări majore ar putea veni în viața ta acum că Soarele a intrat în Gemeni, în sectorul transformărilor. Următoarele săptămâni ar putea aduce unele schimbări majore în fiecare domeniu al vieții.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Săgetător
Joi este o zi grozavă pentru a invita pe cineva cu care să ieși sau să oficializezi o relație. A face un pas acum poate duce la o relație de succes în viitorul apropiat. Închei săptămâna confruntându-vă cu obiceiuri proaste. S-ar putea ca acestea să fie modificate provocând supărări care pot duce la o alunecare înapoi la cele mai rele obiceiuri cu care te-ai luptat.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Capricorn
Săptămâna ta aduce o notă puternică, astrele ajutându-te să-ți exprimi sentimentele folosind creativitatea. Canalizarea energiei tale într-un mediu artistic te va ajuta să-ți arăți adevărata putere. Începe să lucrezi cu tine pentru a-ți construi obiceiuri mai bune acum că Soarele intră în Gemeni. Acesta este un moment minunat pentru a încerca lucruri noi, pentru a fi mai productiv și pentru a-ți face prieteni la locul de muncă.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Vărsător
Ești gata să te distrezi și să te exprimi pe măsură ce Soarele intră în Gemeni și strălucește în zona creativității. În următoarele patru săptămâni, vei fi interesat de o varietate de medii și genuri, deși este posibil să nu rămâi la nimic. Totuși, te vei distra din plin exprimându-te. Vineri este o zi ideală pentru a merge la un concert sau la un muzeu sau pentru a încerca un nou mediu artistic. Fă doar ceea ce ți se pare bine și bun pentru tine.

Horoscop Minerva 23 – 29 mai 2022 Pești
Pentru tine, ziua de marți este ideală să te manifești, deoarece Marte se unește cu Neptun în semnul tău. Acest aspect îți oferă un plus de pasiune care te ajută să te bucuri de noi începuturi și să îți realizezi visele. Imaginează-ți viața pe care ți-o dorești și fă tot ce îți stă în putere pentru a o transforma în realitate.


loading...
Partenerii noștri