Horoscop Minerva. Zodiile care primesc banii pe card până la finalul lunii februarie. În dragoste, şi scepticii au succes

Minerva, horoscop pentru perioada 15 februarie – 15 martie. Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare, care sunt zodiile care vor primi bonusuri generoase la locul de muncă

12 feb. 2024, 22:09
Horoscop Minerva. Zodiile care primesc banii pe card până la finalul lunii februarie. În dragoste, şi scepticii au succes

Horoscop Minerva.  Astrologul a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, până pe data de 15 martie, în cadrul emisiunii Wownews, de pe Youtube. Urmează o mulțime de surprize pentru unii nativi, care vor avea parte de câștiguri financiare de proporții, la care nu se așteptau. Banii vin pentru ei din toate direcțiile, cine sunt norocoșii.

Berbec
Este atât de pasionat de cariera sa, încât arde la propriu. După Luna Nouă, fac noi cunoștințe, care vor lăsa impresii bune, însă nu trebuie să se grăbească. Cea mai bună dovadă a succesului pentru ei este o poziție profesională bună și respectul. Emoțional, se pot intensifica neînțelegerile dintre parteneri, pentru că nu vor ști ce să aleagă: familia sau cariera. Tot ce e nou sau original le va stârni interesul.

Horoscop Minerva. Taur
Au un sentiment uimitor de libertate, interdicțiile dispar, posibilitățile se extind, viața capătă un nou sens. În ce privește cariera, trebuie să ia inițiativă, pot primi o ofertă care extinde gama  de sarcini. Pot veni cu idei creative, își pot exprima liber individualitatea. Sunt așteptate oferte profitabile, șefii le pot oferi un nou post sau vor găsi un nou loc de muncă mult dorit.

Gemeni
Pentru a rămâne în formă nu trebuie decât să aerisească camera. Este timpul să înceapă o dietă de detoxifiere. Pentru a-și menține sănătate este suficient să mănânce corect, să elimine lucrurile grase. Sugerez un control medical amănunțit, trebuie să accepte o examinare periodică.

ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Cel mai mare cutremur, cu magnitudine peste 9, a avut loc într-un an al Dragonului. Ce ne aşteaptă de luni

Rac
Viața personală le va aduce surprize plăcute. Trebuie să fie conștient de cuvintele sale și de acțiuni. Trebuie să lucreze asupra sinelui, toate se vor așeza la locul lor și le va fi ușor să se decidă asupra schimbărilor. Au șansa să atingă cote fără precedent în carieră, se văd perspective bune. Trebuie să aplice pentru o poziție superioară.

Leu
Pot organiza în siguranță negocieri și întâlniri, începutul lunii martie e o perioadă productivă.  Respectul în sine crește, facilitat de succesele obținute, îți vor păstra imaginea învingătorului. Predispus la inovație, sare cu ușurință peste limite, nimic nu e imposibil pentru el. Lucrurile plictisitoare încep să le stârnească interesul. La sfârșitul lunii februarie vor avea bonusuri generoase, iar probabilitatea creșterii salariului este mare, dar vin și cheltuieli neprevăzute.

Horoscop Minerva. Fecioară
Pentru a-și înmulți economiile, pot investi în imobiliare. Au dorința de noutate, își păstrează echilibrul interior, vor reveni la sentimente copleșitoare și nu trebuie să se abțină. Generozitatea lor nu va trece neobservată.

Balanță
Devin apărătorii moralității, însă relațiile își pot pierde farmecul, plictiseala va domina și trebuie să apeleze la romantism. Până la sfârșitul lunii februarie, oboseala își poate spune cuvântul. Deși e renumită pentru înțelepciunea sa, va fi neputincioasă în evenimentele de forță majoră.

Horoscop 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată de Dumnezeu în acest an: prosperitate financiară şi iubire pasională

Horoscop Minerva. Scorpion
Chiar și scepticii vor crește în dragoste iar relațiile vor avea succes. Chiar și cei fără speranță pot vedea lumina de la capătul tunelului. Este timpul să-și înfrunte temerile. Șefii îi amenință că le va tăia din salariu și nu ar fi rău să-și asume mai multe taskuri. Este timpul să identifice motivele care împiedică realizările de sine.

Săgetător
Pentru a economisi energie, trebuie să aloce suficient timp pentru odihnă, ceea ce e ușor de făcut în această perioadă. Le sugerez să excludă alimentele fast food din dietă. Trebuie să aibă grijă la bornout și sunt posibile greșeli care le pot afecta cariera.

Horoscop Minerva. Capricorn
Îi sfătuiesc să parieze pe ambițiile intelectuale, e o perioadă bună studiilor, examenelor. Fondurile cheltuite se vor întoarce la ei înzecit. Atenție pentru că nerespectarea subordonării atrage consecințe, inclusiv concediere. Situația financiară se va îmbunătăți considerabil, în mâinile lor vor ajute proiecte importante.

Vărsător
Sloganul pentru unii va fi „Numai înainte”. Dorința de a-și arăta superioritatea le poate aduce probleme, vor exista și cei care le vor contesta opiniile, lucru care poate duce la conflicte. Nu contează decât propriile lor dorințe, posibil să găsească noi direcții în viață, granițele posibilităților se extind.

Horoscop Minerva. Pești
Ar trebui să ia inițiativă pe carieră, poate veni o propunere neașteptată. Pot materializa idei creative, se pot exprima pe sine. În ce privește sănătatea, unii Pești se pot pierde complet în spațiu, iar riscul de accidentare e foarte mare. Organismul se confruntă cu o lipsă de vitamine, ceea ce duce la scăderea imunității.