Horoscop MISTIC 2019. Mariana Cojocaru trage un mare semnal de alarmă pentru anul acesta. Aceste zodii sunt în pericol în vară

Peste cateva zile intram in Anul Nou Chinezesc. Ce ne aduce anul Mistretului de pamant in 2019 aflam de la astrologul Mariana Cojocaru.

19 feb. 2019, 10:08
Horoscop MISTIC 2019. Mariana Cojocaru trage un mare semnal de alarmă pentru anul acesta. Aceste zodii sunt în pericol în vară

Specialistii in astrologie ne incurajeaza ca in anul Mistretului sau Porcului cum i se mai zice, sa facem lucrurile dupa voia sufletului, scrie kfetele.ro.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Este un an in care oamenii pot avea parte de belsug, dar oamenii trebuie sa aiba grija la tendinta de ingrasare in anul porrcului.

Un an bun se anunta pentru cei nascuti in anul Dragonului.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Dragonul tine de mitologia chinezeasca este un simbol de poveste. Va avea un an foarte bun din foarte multe puncte de vedere. Pot avea un an bun pe partea carierei, iar altii pe partea familiei.

Si cei nascuti sub semnul sarpelui se vor bucura de un an interesant.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Pot avea un an foarte, foarte interesant. Ei nu suporta intr-un astfel de an al mistretului, al porcului sa fie atacati. Atentie la parteneriate.

Horoscop chinezesc 2019 – Ce îi așteaptă pe cei aflați în semnul calului

Pentru cei aflati in semnul calului, acestia vor avea parte de multe deplasari, iar cei nascuti in zodia caprei vor fi foarte implicati in viata de familie.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Maimutele vor avea un an cu schimbari in zona profesionala unii pot sa schimbe intr-un astfel de an fie locul de munca , altii pot sa inteleaga ceva de iubire.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Fecioara are corespondent cocosul, se pot configura noi loturi de prieteni. In special daca fecioarele nu au schimbat in 2-3 ani de zile.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Balanta are echivalent cainele intr-un an 2019 trebuie sa fie atenti si atente la castiguri, pasiunile care pot sa para , care ii pot rascoli.

Anul 2019 este unul al extremelor pentru cei nascuti sub semnul mistretului. Unii pot avea tot ce isi doresc in timp ce altii au de facut plati karmice. Si cei nascuti sub semnul sobolanului au parte de un an interesant.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Isi face provizii , de bani, se foloseste de cei din jur.

Anul Mistretului aduce pentru cei nascuti in zodia bivolului o perioada karmica care poate sa dea masura lucrurilor.

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Tigrul va avea un an foarte bun, dar pe anumite structuri. Unii pe plan finaciar, plan personal, plan carierei. Trebuie sa fie atenti la sanatate.

Pentru cei nascuti in zodia iepurelui, Mariana Cojocaru sustine ca

MARIANA COJOCARU ASTROLOG: Trebuie sa fie centrati pe lucruri care nu tin de spirutualitate ci si de partea materalista a vietii.

Concluzia: Indiferent de zodia in care sunteti nascuti, anul 2019 se pare ca este excelent pentru a face bani din noi investitii.