HOROSCOP: Motive concrete pentru care te-ar părăsi, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Fiecare nativ al zodiacului incearca, intr-o masura sau alta, sa isi mentina relatia de cuplu, atata timp cat are motive sa faca acest lucru.

27 feb. 2014, 07:00
HOROSCOP: Motive concrete pentru care te-ar părăsi, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Cu toate acestea, fiecare nativ al zodiacului este totodata predispus sa isi indrepte atentia spre altcineva, in cazul in care persoana iubita ii da unele motive concrete.

Potrivit astrologilor, fiecare zodie in parte are o limita de toleranta in ceea ce priveste aceste motive, existand astfel unele lucruri care le determina sa isi incerce norocul in bratele altcuiva.

Asa ca, iata care sunt motivele concrete pentru care te-ar parasi, in functie de zodie:

HOROSCOP: BERBEC

Berbecii sunt capabili sa ofere totul in cazul in care sunt de parere ca si-au gasit jumatatea. Mai mult decat atat, sunt foarte toleranti cu persoana iubita atata timp cat greselile pe care aceasta le face in relatie nu sunt foarte multe. Ar fi in stare chiar sa treaca si peste infidelitate, daca sunt convinsi ca merita sa isi canalizeze energia pentru a-si salva relatia. Cu toate acestea, nu tolereaza sub nicio forma minciuna. Astfel, daca se simt mintiti de prea multe ori, sunt dispusi sa renunte la tot ce au cladit.

HOROSCOP: TAUR

Taurii sunt persoane posesive in sine. Accepta multe de la jumatatea lor insa nu accepta deloc sa fie pe planul doi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca nu pot trece peste unele infidelitati ale persoanei iubite, ci mai degraba ca este dispus sa renunte la o relatie daca are impresia ca jumatatea sa are preocupari mai importante decat sa-i dea lui atentie. Astfel, un Taur s-ar desparti cu siguranta de jumatatea sa daca ar trece pe locul doi in detrimentul prietenilor, jobului sau parintilor persoanei iubite.

HOROSCOP: GEMENI

Fiind capabili sa minta foarte bine si totodata fiind polivalenti, Gemenii nu au nevoie de multe motive pentru a rupe o relatie. Se bazeaza foarte mult pe instinct atunci cand vine vorba de persoana iubita si daca au impresia ca aceasta a calcat stramb, nu se mai gandesc de doua ori pentru a pune capat relatiei. Astfel, un Geaman este dispus sa rupa o relatie pentru orice fel de inselaciune venita din partea partenerului. Insa, cel mai des, Gemenii se despart daca se simt trasi in piept la bani.

HOROSCOP: RAC

Racii sunt unii dintre cei mai stabili nativi ai zodiacului, cand vine vorba de relatii. Daca gasesc persoana potrivita, tin cu dintii de ea pana cand dispare orice tip de speranta. Cel mai probabil, un nativ din zodia Rac ar fi dispus sa renunte la o relatie atunci cand este convins ca jumatatea sa nu mai are absolut niciun sentiment fata de el.

HOROSCOP: LEU

Leii sunt persoane carora le place sa aiba totul sub control, inclusiv in relatie. Astfel, daca au impresia cumva ca persoana iubita incearca in vreun fel sau altul sa puna mana pe „fraiele” relatiei si ca mai si reuseste in anumite momente, va fugi cat il vor tine picioarele.

Citeşte continuarea pe lyla.ro