Horoscop Neti Sandu 16-22 ianuarie 2023: O zodie primeşte mulţi bani, alta bilete de vacanţă. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop cu Neti Sandu. Iată care sunt previziunile pentru săptămâna 16-22 ianuarie. Se observă succes, câştiguri, intraţi într-o altă etapă profesională pentru Scorpioni. Citţi previziuni detaliate pentru fiecare.

15 ian. 2023, 13:09
Horoscop Neti Sandu 16-22 ianuarie 2023: O zodie primeşte mulţi bani, alta bilete de vacanţă. Previziuni pentru toate zodiile
HOROSCOP Neti Sandu 2023

Horoscop Neti Sandu 16- 22 ianuarie 2023 BERBEC

O să aveţi parte de nişte reuşite, câştigaţi bani, prestigiu, vi se recunosc nişte merite, o să faceţi progrese la slujbă, în carieră, o s-aveţi şi succes.

TAUR

Noutăţi pe mai multe planuri, şi o să vă gândiţi şi la locuinţă, printre altele. Să vedeţi dacă s-o schimbaţi sau să vă apucaţi de o renovare, de nişte reparaţii, reamenajări.

Horoscop Neti Sandu 16- 22 ianuarie 2023 GEMENI

Or să vă ia prin surprindere nişte veşti, pot fi confirmări, că vi s-au aprobat nişte cereri legate de serviciu, sau de bani, că poate ați cerut un împrumut la bancă.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”
RAC

Puteţi negocia un contract şi să vă argumentaţi cerinţele, poate mai lasă şi ceilalţi din pretenţii şi să ajungeţi la o înţelegere, a spusn Neti Sandu la Pro Tv.

Horoscop Neti Sandu 16- 22 ianuarie 2023 LEU

Se poate să luaţi nişte bani şi să vă plătiţi dările majore şi cu ce rămâne să mai ieşiţi pe undeva la socializare pentru o stare de spirit mai suplă.

FECIOARĂ

Se poate să vă găsiţi de lucru afară, în ţara sau în străinătate, ori poate vă duceţi la studii, ori ca să-i însoţiţi pe copii la nişte şcoli.

Horoscop Neti Sandu 16- 22 ianuarie 2023 BALANȚA

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva care să vă aducă bani şi glorie, c-aţi bătut pasul pe loc în ultimul an şi e momentul să faceţi progrese.

SCORPION

Se observă succes, câştiguri, intraţi într-o altă etapă profesională şi o să munciţi în continuare să vă menţineţi la înălţime, c-aveţi o energie debordantă.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Zodia care dă lovitura pe toate planurile, perfuzie de bunăstare anul viitor
Horoscop Neti Sandu 16- 22 ianuarie 2023 SĂGETĂTOR

O să daţi drumul comunicării la alt nivel, ca să vă faceţi cunoscute ideile, strategiile, să vă ia lumea şi mai în serios, că aveţi priză la public

CAPRICORN

E posibil să vă aşezaţi şi voi la casa voastră și să vă reamenajaţi interiorul, poate vă extindeţi, luaţi o locuinţă mai spaţioasă.

Horoscop Neti Sandu 16- 22 ianuarie 2023 VĂRSĂTOR

Poate vă bate gândul să demarați nişte studii sau să petreceţi mai mult timp lecturând, ca să vă destindeţi, c-aţi stat prea multă vreme încordaţi.

PEȘTI

Or să vă parvină nişte bani şi o să-i gestionaţi cu cap să v-ajungă pentru toate cheltuielile din perioada asta, că rezervele s-au dus odată cu sărbătorile.